Ana sayfa Sosyal Medya TRT1’in Gönül Dağı dizisine izleyiciden büyük sitem var!

TRT1’in Gönül Dağı dizisine izleyiciden büyük sitem var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Gönül Dağı’nın dün akşam yayınlanan 14.bölümü yine hüzünlü anlarıyla dikkat çekti. Dilek ile Taner arasındaki konuşma izleyicilerin yüreklerini burktu. Sevdiği için Taner’den vazgeçen Dilek’in gerçekleri anlatmamasına izleyiciler çok kızıyor.

Gülsim Ali İlhan’ın canlandırdığı Dilek karakterinin bazı tavırları da artık izleyicileri rahatsız etmeye başladı. Taner ile Dilek’in aşkını bekleyenler onların hüzünlü anlarından artık bıktı ve her şeyin de ortaya çıkmasını bekliyor.

Gönül Dağı dizisinin 14.bölümünde yer alan Taner’in “Sen varsan ben varım, sen yoksan ben yokum” şeklindeki sözlerine Dilek’in yanıtı da yine yürek yaktı. “Belki de yokluktan çıkıyordur bunca güzel şey. Bozkırı yeşertmek istiyordu ve adım adım oraya doğru gidiyorsun. Bu yolda ben sana fazlalık, bu yolda ben sana yüküm Taner. Ne olur affet beni, kusura bakma.”

Taner, ömrünün sonuna kadar beklemeye razı olduğunu ve tek bir söz söylemesini istese de Dilek, orada yaralı kalbiyle ayrılıp gitmeyi tercih etti. Haliyle bu sahneden sonra sosyal medyada birçok yorumda bulunan dizi hayranları, adeta içini döktü ve senaristlere seslendi.

Dilek’in sözlerine kalbini bıraktığını ifade eden dizi hayranları, “Sevgisi için sevdiğinden vazgeçen Dilek, zarar görmesin diye Elif’e gitmeye yol açan Taner. Yapmayın bunu” diye yazıyor. Dilek’ten her şeyi anlatmasını bekleyen dizi hayranları da “Bıktık artık anlat gitsin, artık buna katlanmak istemiyoruz, ne olur senarist bir güzellik yap da anlatsın her şeyi” diye yorum bırakmakta.

Kasabada sevenlerin birbirlerine kavuşamaması durumunun bir klişe haline almasından da izleyiciler rahatsız olmaya başladıklarını ifade ediyorlar.