Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde Ferdi Sancar’ın Sefer karakteri kırmızı çizgimiz!

Gönül Dağı dizisinde Ferdi Sancar’ın Sefer karakteri kırmızı çizgimiz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Gönül Dağı’nın 14. bölümünde yayınlanan bir sahne vardı ki, birçok dizi hayranı o anlara sinir oldu. Zahide’ye olan aşkı için her şeyden vazgeçen, her türlü kararını destekleyen ve ona zarar gelmemesi için de kendisi zarar görmeyi kabul eden bir Sefer gerçeği ortada.

Ferdi Sancar da bu karakteri öyle başarıyla canlandırıyor ki, dizi hayranları Zahide – Sefer aşkına sıkıca tutunmuş durumda. Ecem Özkaya’nın canlandırdığı Zahide’nin çocukları yüzünden eski eşi ile arasında bir bağ var ve bunun kopması da imkansız. İşte eski eş Fikret de bu bağı kullanarak, yani çocuklarını kullanarak Sefer ile aşkına engel olmaya çaba harcıyor.

Oğlu Erkan’ı yanına çeken Fikret’in planı bu sefer de tuttu. Zahide ve Sefer bu sefer de Erkan yüzünden ayrı düştü. Dizi hayranları da 14. bölüme yansıyan bu sahneden sonra yaptıkları yorumlarda “Sefer abi bizim kırmızı çizgimizdir” sözünü sosyal medyada yorumlarına kattı.

Bir izleyicinin, “Sefer abiye bunu yapan senarist senin zorun ne? Sefer abinin zaten annesi yok, babası yok, yazık değil mi? Eski kocanın foyasını lütfen çıkart artık, sıktınız” şeklindeki yorum da dikkat çekti.

Ruhi Sarı’nın canlandırdığı Fikret karakterine izleyiciler fena halde gıcık olmuş durumda. “Fikret bence diziden çıksın. Adama çok pis sinir ve gıcık oldum” diye yazan bir dizi takipçisi, Ruhi Sarı’nın da ne kadar başarılı bir şekilde karaktere hayat verdiğini aslında anlatıyordu.

Zahide’ye de sinir olmaya başlayan izleyiciler var. Sürekli olarak Sefer’in Zahide’nin kararları nedeniyle acı çektiğini yazan dizi hayranları, “Sefer’i yalnız bırakma, yanlış yapma” diyerek de yine senariste seslendiler.