Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in Kalk Gidelim dizisi final bölümüyle Türkiye’de bir ilke imza atacak!

TRT1’in Kalk Gidelim dizisi final bölümüyle Türkiye’de bir ilke imza atacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında 4.sezonu devam eden Kalk Gidelim dizisi, perşembe akşamları düşük reyting oranları ile ayakta kalamadı ve bu neşeli macera da sona eriyor. Ancak bu son çok farklı bir ilki de tüm ekibin yaşamasını sağlayacak.

Muğla’nın Yeşilyurt bölgesinde çekilen dizi, Türkiye’nin en doğal, organik ve hayvan dostu dizisi olarak çoktan akıllara yazıldı. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin final bölümü ise bir ilke şahitlik edeceksiniz.

TRT1’in geçtiğimiz sezonlarda da yaptığı gibi neşeli dizi yılbaşı özel programının bir parçası oldu. Ancak ilk olan ise bu kadar önem verilerek yılbaşı akşamlarını neşelendiren dizinin kamu yayıncısı tarafından yayından kaldırılması durumu oluyor… Kalk Gidelim hem yılın en önemli döneminde ekranda olacak bu aynı zamanda dizinin de finalini teşkil edecek.

TRT1 geçtiğimiz yıllarda da benzer uygulamalar yaparak yılbaşı için çok özel hazırlıklar yapmıyordu. Kalk Gidelim yayından kaldırılacağı için gelecek yıl böyle bir şans olmayacak.

Kamu yayıncısının bu kadar önem vererek yılbaşı akşamlarının eğlencesi yaptığı Kalk Gidelim, ne yazık ki son bölümüyle ekranda olacak. Dizinin hayranları yılbaşı özel yayını olmasından memnun ama, final yapmasından dolayı hiç de mutlu değil…

İşte Kalk Gidelim dizisinin 135. bölüm yani final fragmanı: