Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozluyaka dizisi sırlarla dolu bir bölümle başlıyor

Tozluyaka dizisi sırlarla dolu bir bölümle başlıyor

tarafından ker_def

Tozluyaka isimli Fox TV’nin yeni gençlik dizisinin ilk bölümü merakla beklenmeye başlandı 27 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek olan dizinin ilk bölümünde ilginç anlara şahitlik edeceksiniz.

Tozluyaka dizisinde Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar gibi oldukça tecrübeli isimler bir araya geldi. Ayrıca genç oyuncular da diziye büyük renk katacak. Bu isimler arasında; Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla
Şimşek, Can Bartu Aslan dikkatleri çekecek.

Tozluyaka bir gençlik dizisi olmasının yanı sıra özellikle aile ilişkilerini de gündeme taşıyacak. Peki dizinin ilk bölümünde neler izleyeceksiniz. İşte detaylar:

Ali ve arkadaşlarının kendi hallerindeki mutlu hayatı bir gecede değişir. Sırlarla dolu uzun bir gece ve şüphelerden başka ellerinde hiçbir şey yoktur. Adaletin kendilerine uğramayacağına inandıkları anda ise bir mucize gerçekleşir.

Hem de şüphenin kaynağından onlara sunulan bir mucize. Aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Gerçeği bulmak için korkusuzca yeni hayatlarına doğru yola çıkarlar.

Cesaretlerine bir de güç eklenince geriye sadece o sır gecesinin kapılarını tek tek açmak kalacaktır. Anahtarları bulmak ise hiç kolay olmayacaktır.