Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün öyle bir paylaşım yaptı ki, dönüp ülkemize baktık!

Tuba Büyüküstün öyle bir paylaşım yaptı ki, dönüp ülkemize baktık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu, bir instagram sayfasından paylaşılan BBC’nin haberini kendi hesabından da yayınladı.

Batı’daki gelişmişlik düzeyine bir örnek teşkil eden bu olay şu aralar dünyanın gündeminde yer kaplamakta.

Ünlü oyuncunun hayranları ise yaptıkları yorumlarda bu protestoları görünce ülkemizdeki duruma üzüldüklerini belirten yorumlarda bulundu.

İşte Tuba Büyüküstün’ün paylaşımındaki detaylar:

Amerikalı bir TV sunucusu, 6 yaşındaki Prens William’ın bale dersi almasıyla dalga geçiyor. ABD’de baletler halkla birlikte meydanlara dökülüp toplu dans eylemi yapıyorlar. İngiltere’de Prens William çıkıp “ne isterseniz onu yapın, dans etmek istiyorsanız dans edin, kimsenin hayallerinize müdahale etmesine izin vermeyin” diye açıklama yapıyor. Sanatçılar videolar çekiyor, “hangi çağda yaşıyorsun, başkasıyla dalga geçecek kadar mı mutsuzsun” gibi sözlerle protesto ediyorlar. Sunucu en sonunda utanç içinde özür diliyor.

Bırak insan öldürmeyi, insanların hayallerini öldürmeye verilen tepkiye bak… Küfür yok, hakaret yok, ölen ya da yaralanan yok. Gelişmişlik böyle bir şey olsa gerek.