Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in Kara Para Aşk dizisine dünyaca ünlü bir isimden daha tebrik!

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in Kara Para Aşk dizisine dünyaca ünlü bir isimden daha tebrik!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın unutulmaz dizilerinden birisi haline geldi Kara Para Aşk dizisi. İki başarılı oyuncu Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün’ü bir araya getiren dizi, aradan geçen yıllara karşın hala konuşuluyor ve gündem oluyor.

Diziyi izleyenler için efsane bir ikili, efsane bir hikayeydi Kara Para Aşk. Şu sıralar uluslararası alanda da benzer yorumlar yapılıyor diziyle ilgili olarak. Pek çok ülkede gösterilmeye başlayan diziye, Hollywood ünlülerinden de yorumlar geliyor.

Sosyal medyada yer alan yorumlar, dizinin gündemde kalmasını sağlıyor. Geçtiğimiz günlerde Kara Para Aşk izleyen ve çok beğenen dünyaca ünlü Hollywood oyuncusu Barbara Streisand, sosyal medyada beğenisini dile getiren bir mesaj yayınlamış ve “Bu iki oyuncu harika! Oyuncu kadrosunun geri kalanı da… Dizi sizi öyle bir yakalıyor ki izlemekten vazgeçemiyorsunuz” yorumunu yapmıştı.

12 Mart 2014 tarihinde ilk bölümüyle atv ekranlarına gelen dizi, 54 bölüm yayınlanmış ve 15 Temmuz 2015’te son bölümüyle final yapmıştı. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Ahmet Katıksız yaparken, başarılı kalemler Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat da senaryoyu yazmışlardı.

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in Kara Para Aşk dizisine dünyaca ünlü bir isimden daha tebrik! 8

Yurt dışında Black Money Love ismi ile yayınlanan dizi, Türkiye’nin dizi sektörünün tanınmasına da büyük bir katkı sağlamaya devam ediyor. Dünyaca tanınan isimlerin zaman zaman yorumlarıyla gündeme getirdikleri Kara Para Aşk dizisine bir övgü dolu yorum da bir başka ünlü isimden geldi.

Dünyaca ünlü ve spor tarihine geçen, efsane bir isim olan Jimnastikçi Nadia Comaneci oldu. Comaneci, Engin Akyürek’in Instagram hesabından yaklaşık 50 hafta önce yaptığı paylaşımın altına yazdığı yorum ile dikkatleri çekti.

Akyürek, Sefirin Kızı dizisinde tekrar bir araya geldikleri Tuba Büyüküstün ile yer aldıkları dizinin afişini yayınlamıştı. Nadica Comaneci de bu paylaşımın altına, Kara Para Aşk’ı izlediğini ve diziyi beğendiğini belirten mesajıyal birlikte emojiler kullandı.

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in Kara Para Aşk dizisine dünyaca ünlü bir isimden daha tebrik! 9

Rumen sporcu Nadia Comaneci, tüm zamanların en başarılı Jimnastikçilerinden biri olarak kabul ediliyor. Bugün 60 yaşında olan ve olimpiyatlarda 5 altını, 3 gümüşü ve 1 bronz madalya kazanan sporcu 1976 Yaz Olimpiyatları’nda tüm jüriden 10 üstünden 10 alan dünyadaki ikinci sporcu.

Kara Para Aşk son olarak ABD Netflix’inde en çok izlenen dizilerinden biri oldu. Dizi, daha önce Almanya Netflix’inde en çok izlenen beş diziden biri olmuştu.