Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün Zeytin Ağacı dizisinin yönetmenine bakın ne mesaj verdi!..

Tuba Büyüküstün Zeytin Ağacı dizisinin yönetmenine bakın ne mesaj verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- OGM Pictures imzalı Zeytin Ağacı dizisi 28 Temmuz 2022’de Netflix’de yayınlanmaya başladı ve büyük ses getirdi.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği, senaryosunu Nuran Evren Şit’in yazdığı, başrollerini Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz ve Murat Boz’un paylaştığı romantik ve dram türündeki dizi yurt dışında da ilgiyle izlendi.

Netflix’de 100 milyon saatten fazla izlendiği ortaya çıkan Zeytin Ağacı, Türk dizi sektörünün gurur kaynağı oldu. Dizinin bu kadar başarı kazanması, günümüz insan yaşamında iyice azalan dostlukları ve aile bağlarının önemini ortaya koyması olmuştu.

Dizinin ikinci sezonunun da çekileceği, geçtiğimiz günlerde Seda Bakan’ın yaptığı açıklamayla ortaya çıkmıştı. Önümüzdeki aylarda sete çıkması beklenen ekipten Tuba Büyüküstün dizinin yönetmenliğini yapan Burcu Alptekin’in doğum gününü sosyal medyadan yaptığı ilginç bir paylaşımla kutladı.

Tuba Büyüküstün Zeytin Ağacı dizisinin yönetmenine bakın ne mesaj verdi!.. 7

6 Ekim doğumlu Burcu Alptekin 40 yaşına bastı. Tuba Büyüküstün ünlü yönetmenin doğum gününü kutladığı instagram paylaşımına, “Prensip olarak tarihi geçmiş fotoğrafları doğum günü fotoğrafı olarak paylaşmıyorum. Yeni foto istiyorum hadi kavuşalım artık. İyi ki doğdun güzellik” yazdı.

Öte yandan Zeytin Ağacı’nın ikinci sezonu için senaryo çalışmalarının yakında başlaması bekleniyor. OGM Pictures imzasını taşıyan dizinin ikinci sezonu için senarist Nuran Evren Şit’in yapacağı çalışmalar öncelik taşıyor. Senaryonun net olarak ortaya çıkmasının ardından ise dizi için ön hazırlıkların başlatılması bekleniyor.

Bu süreç düşünüldüğü zaman Zeytin Ağacı dizisinin çekimlerinin başlamasının birkaç ay alması bekleniyor. Henüz ikinci sezon onayı yeni çıktığı için planlama da net olarak ortada yok. Dizi ekibinin hazırlıklara başlayıp, en yakın zamanda sete çıkması durumunda bile dizinin 2023 yılının ikinci yarısında izleyicilerle buluşması mümkün olabilecek gibi gözüküyor. Tabii ki bunlar tahminler ve henüz net planlama olmadığını belirtelim.