Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün’lü Zeytin Ağacı yükselişini sürdürüyor!

Tuba Büyüküstün’lü Zeytin Ağacı yükselişini sürdürüyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada ciddi bir hayran kitlesine sahip Tuba Büyüküstün, uzun bir aradan sonra Zeytin Ağacı dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmıştı. Büyüküstün’ün dönüşü muhteşem oldu. Zira Netflix’te ekrana gelen Zeytin Ağacı başarı grafiğini hızla yükseltiyor.

Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Murat Boz, Rıza Kocaoğlu, Fırat Tanış, Boncuk Yılmaz, Füsun Demirel ile Serkan Altunorak’ı buluşturan Netflix dizisi Zeytin Ağacı özellikle konusuyla dikkatleri üzerine çekti. Son yılların popüler terapi yöntemi aile dizilimini konu alan dizi izleyiciyi bir anda içine çekti.

28 Temmuz’da Netflix ekranında izleyiciyle buluşan dizi yayınlanır yayınlanmaz büyük ilgi gördü. Zeytin Ağacı öylesine başarılı oldu ki 31 milyon 200 bin saat izlenmeyle Netflix’in “Dili İngilizce Olmayan Diziler” listesinde ikinci sıraya yerleşti.

Tuba Büyüküstün’lü Zeytin Ağacı yükselişini sürdürüyor! 7

Zeytin Ağacı dizisi kısa süre önce bir ilki de gerçekleştirmişti. Sekiz bölümden oluşan Zeytin Ağacı dizisi İngiltere’de Netflix Top 10 listesine giren ilk Türk dizisi olmayı başarmıştı. Bu başarıyı daha önce hiçbir Türk dizisi elde edememişti.

Zeytin Ağacı dizisi alternatif bir tedavi yöntemi olan aile dizilimi konusu birçok izleyicinin dikkatini çekti ve kendinden bir şeyler bulmasına neden oldu. Psikolojik yönü ağır basan dizinin konusu oyuncuların bile önüne geçmeyi başardı.

Zeytin Ağacı gösterime girer girmez birçok ülkede en çok izlenenler listesine girdi. Zeytin Ağacı ABD, İspanya, Kanada, Tanzanya, Lübnan, Arnavutluk, Libya, Arjantin, Şili, Peru, Meksika, İtalya, Dominik Cumhuriyeti, El Salvador, Suudi Arabistan ve Filistin’de en çok izlenen listesinde yer almayı başardı.