Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Melisa Döngel’in bikinili pozlarına eski rol arkadaşının yaptığı yorum dikkat çekti!..

Oyuncu Melisa Döngel’in bikinili pozlarına eski rol arkadaşının yaptığı yorum dikkat çekti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son,  Aşk Mantık İntikam dizisinde hayat verdiği ‘Çağla’ karakteri ile Fox TV ekranlarında boy gösteren güzel oyuncu Melisa Döngel bir süredir tatil yapıyor.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Melisa Döngel, tatil paylaşımlarıyla da sık sık sosyal medyada gündeme geliyor.

Instagram’da 4 milyona yakın takipçisi bulunan Melisa Döngel, yalnızca oyunculuğuyla değil, güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Tatiline  devam eden Melisa Döngel, pembe bikinisiyle verdiği son pozlarıyla instagram’ı adeta yaktı.

Oyuncu Melisa Döngel'in bikinili pozlarına eski rol arkadaşının yaptığı yorum dikkat çekti!.. 8

Oyuncunun paylaşımları kısa sürede bine yakın yorum aldı. Fotoğraflara yorum yapan isimlerden biri de Melisa Döngel’in Aşk Mantık İntikam dizisinde birlikte rol aldığı oyuncu Burcu Özberk’e ait.

Burcu Özberk eski rol arkadaşlarının bikinili pozlarına, ‘Daşşşş’ yorumunu yapıp ateş emojisi bıraktı. Melisa Döngel de arkadaşına ‘Aşkımmm’ yanıtını verdi.

Oyuncu Melisa Döngel'in bikinili pozlarına eski rol arkadaşının yaptığı yorum dikkat çekti!.. 9

Aşk Mantık İntikam dizisinden final öncesi ayrıldıktan sonra Disney Plus’ın ikinci yerli dizisi olan Dünyayla Benim Aramda isimli yapımda ‘Ceren’  karakterine hayat veren oyuncu Eylül ayında dijital platformda izleyici karşısına çıkacak.

Melisa Döngel ayrıca yine Demet Özdemir’in başrolünde yer aldığı Netflix için çekilen Aşk Taktikleri 2 isimli sinema filminin kadrosunda da yer alıyor.

Melisa Döngel’in 2020 yılında Sen Çal Kapımı ile başladığı romantik komedi hikayelerinde yer alma durumu iki yıldır aralıksız devam ediyor.