Ana sayfa Dizi Fragmanları Tuba Büyüküstün’lü Zeytin Ağacı’nın ilk tanıtımı büyük merak yarattı!

Tuba Büyüküstün’lü Zeytin Ağacı’nın ilk tanıtımı büyük merak yarattı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Tuba Büyüküstün, uzun bir aradan sonra temmuz ayında yeniden hayranlarının karşısına çıkıyor. Oyuncunun çekimleri geçen yaz tamamlanan Zeytin Ağacı isimli dizisi 28 Temmuz’da Netflix’te yayınlanacak. Dizinin yayınlanan ilk tanıtımı büyük merak uyandırdı.

Tuba Büyüküstün’ün başrolü Murat Boz’la paylaştığı Zeytin Ağacı isimli dizinin çekimleri geçen yaz Ayvalık’ta gerçekleştirilmişti. Dizinin adı Another Self olarak duyurulmuştu. Geçen yazdan beri merakla beklenen dizinin Zeytin Ağacı adıyla 28 Temmuz’da yayınlanacağı kısa süre önce Netflix tarafından duyuruldu.

Zeytin Ağacı dizisinin bir de tanıtımı paylaşıldı. Tanıtımda üç yakın kadın arkadaşın Ayvalık’a doğru yola çıktığı anlaşılıyor. Kadınlardan biri Ayvalık’a gitmesi gerektiğini söylüyor. Ancak nedeni açıklanmıyor. Bu da izleyicinin büyük merakına yol açtı.

Sekiz bölümden oluşan dizinin konusu şöyle: Ada, Sevgi ve Leyla’nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir.

Tuba Büyüküstün’lü Zeytin Ağacı’nın ilk tanıtımı büyük merak yarattı! 7

Sevgi, Ada’nın istediği gibi hastaneye yatmak yerine bambaşka bir umudun peşinden gider. Sevgi’nin başlattığı bu arayış, sadece onun değil Ada ve Leyla’nın da yaşamında beklenmedik olaylara neden olur.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği dizde Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’un yanı sıra Seda Bakan, Serkan Altunorak, Fırat Tanış, Boncuk Yılmaz ve Rıza Kocaoğlu gibi dikkat çekici isimler yer alıyor.