Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Yüsra Geyik tatil pozlarıyla sosyal medyayı yaktı!..

Oyuncu Yüsra Geyik tatil pozlarıyla sosyal medyayı yaktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu Yüsra Geyik için fenomen dizi Arka Sokaklar’da büyüdü desek yalan olmaz. Güzel oyuncu, 15 yıl boyuncu rol aldığı diziden geçtiğimiz yıl ayrılmıştı.

Oyuncu sonrasında, Kanal D ekranlarında yeni sezon finali yapan Camdaki Kız dizisinde boy gösterdi. Diziye bir dönem katılan ve fazla öne çıktığı için istenmediği iddiaları ile ayrılan oyuncu, Camdaki Kız’ın sevilen karakteri Muzaffer’in sevgilisi olarak ortaya çıkan ‘Melisa’ karakterine hayat veriyordu.

Camdaki Kız’daki rolü sona ermesinden sonra bir süre dinlenen ve gelen proje tekliflerini değerlendiren oyuncu tatile çıktı.

Oyuncu Yüsra Geyik tatil pozlarıyla sosyal medyayı yaktı!.. 9

Arkadaşlarıyla Bodrum’a giden Yüsra Geyik tekne kiralayarak mavi yolculuğa çıktı. İlk durakları ise Bodrum’un dibindeki Kos Adası oldu. Ünlü oyuncu mavi yolculuğundan pek çok fotoğraf karesini instagram hesabından yayınladı.

Oyuncu Yüsra Geyik tatil pozlarıyla sosyal medyayı yaktı!.. 10

Güzel oyuncu paylaştığı karelerle bol bol beğeni ve yorum aldı. Yüsra Geyik’in adı son zamanlarda dikkat çeken bir proje ile anılıyor. Yüsra Geyik, bu kez kariyerinde yine çok önemli bir sıçrama yaşatacak bir filmde yer almaya hazırlanıyor. Neşet Ertaş’ın hayatının anlatılacağı filmde, ‘Yadigar Leyla’ karakterini canlandıracak.

Oyuncu Yüsra Geyik tatil pozlarıyla sosyal medyayı yaktı!.. 11

Merakla beklenen Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin hazırlıkları bir süredir devam ediyordu. Filmin çekimlerinin yakında başlayacağı öğrenildi.

Neşet Ertaş’ı filmde, Ramazan Bağgül canlandıracak. Ayrıca ünlü ozanın gençlik haline ise Bektaş Dolu hayat verecek. Filmin kadrosunda ayrıca Melisa Aslı Pamuk, Zara, Ayça Damgacı, Toygan Avanoğlu, Renan Bilek, Rüzgar Aksoy ve Selin Genç yer alıyor.