Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün’ü dizilerde özleyenlere müjde gibi haber!

Tuba Büyüküstün’ü dizilerde özleyenlere müjde gibi haber!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kıvanç Tatlıtuğ ile geçtiğimiz yıllarda Cesur ve Güzel dizisiyle son kez ekrana gelmişti Tuba Büyüküstün.

Geçen sezon hiç bir dizide rol almayan oyuncu, yurtdışında pek çok organizasyona katılmış, özellikle Arap dünyasındaki hayranlarıyla sık sık buluşmuştu.

Bir süredir dizi ve sinema filmlerinde rol almayan Büyüküstün, Onur Saylak’tan ayrıldıktan sonra işletmeci Umut Evirgen ile ilişkisine hız vermişti.

İkilinin evlenecekleri ile ilgili haberler zaman zaman basının gündemine geldi ancak beraberlikleri devam eden Büyüküstün ve Evirgen cephesinden henüz evlilik yolunda bir adım yok gibi.

Bu süreçte Tuba Büyüküstün’ün hayranları ise onu dizilerde görmeyi heyecanla bekliyor.

Tuba Büyüküstün'ü dizilerde özleyenlere müjde gibi haber! 7

Ünlü oyuncudan gelecek haber merakla beklenirken, Asya Film Festivali’nde jüri üyesi olduktan sonra Ortadoğu’nun ardından o bölgeden de Büyüküstün’e ilgi arttı.

Medyada çeşitli kaynaklarda yer alan haberlerde güzel oyuncunun Tokyo’dan bir filmde oynaması için teklif aldığı bilgisi verildi.

Bu arada Türkiye’deki hayranlarının heyecanla bekledikleri haber de bu haberlerin içinden çıktı. Tuba Büyüküstün’ün, yeni sezonda bir dizide rol alması büyük ihtimal.

Geçtiğimiz sezon pek dizide oynamak istemediği anlaşılan Tuba Büyüküstün, anlaşılan yeni sezonda bir diziye sıcak bakıyor.

Büyüküstün’ün şimdi kendisine iletilen senaryoları okuma aşamasında olduğu ile ilgili iddialar dillendiriliyor. Eğer senaryoyu beğenir ve kabul ederse, Tuba Büyüküstün, yeni sezonda yeni dizisiyle tekrar ekrana dönecek.

Şimdi tüm hayranları, güzel oyuncudan gelecek müjdeli haberi bekliyor ancak görünen o ki Tuba Büyüküstün de yeni sezonda ekranda olmaya gönüllü.

Önümüzdeki dönemde Büyüküstün’den gelecek yeni dizi haberi ve gelişmeleri sizlerle paylaşacağız…