Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tuba Büyüküstün’ün ince mesajı! Serenay Sarıkaya’nın yeni heyecanı

Tuba Büyüküstün’ün ince mesajı! Serenay Sarıkaya’nın yeni heyecanı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki ünlü kadın oyunu, ikisi de milyonlarca kişiyi etkiliyor. Tuba Büyüküstün ve Serenay Sarıkaya, sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekmeye devam ediyor.

En son Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak izlediğimiz Tuba Büyüküstün, eskilerden fotoğraflarını yayınlamayı seviyor. Oyuncu, eski dizilerine yönelik çeşitli paylaşımları ile birkaç haftadır gündemdeydi. Takipçilerine hoş pozlar sunan oyuncu, ayrıca güzel sözlerle de bunu destekliyor. Son olarak Mevlana’nın “Yaraların, ışığın içeri sızdığı yerdir” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı. Oyuncu bu paylaşımıyla kalpleri ve beğenileri topladı.

Tuba Büyüküstün'ün ince mesajı! Serenay Sarıkaya'nın yeni heyecanı 7

Serenay Sarıkaya ise marka yüzü olduğu Mavi’nin yeni reklam filmiyle gündemde… 19 Ekim tarihine dikkat çeken paylaşımı ile geçen gün sosyal medyada heyecan yaşatan oyuncu, yeni bir video yayınladı.

Mavi ve Serenay Sarıkaya’dan Bi’Jean Hikayesi sloganıyla yayınlanan kısa video, etkileyici görüntülerin geleceğini anlatıyor… Bugün fragmanını paylaşan Serenay Sarıkaya, 19 Ekim Pazartesi günü ise “Hazır mıyız?” diyerek yeni reklam filminin geleceğinin müjdesini verdi.

19.10.2020 #SerenayXMaviicon #JeaninMavin ☄️ Hazır mıyız?