Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün’ün Sefirin Kızı dizisine gelişi kafaları karıştırdı! Nare’yi mi oynayacak?

Tuba Büyüküstün’ün Sefirin Kızı dizisine gelişi kafaları karıştırdı! Nare’yi mi oynayacak?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde yaşanan ani durum nedeniyle herkes şaşkın! Dizide Engin Akyürek ile başrolde yer alan Neslihan Atagül ile ilgili olarak bir kaç gün önce sağlık problemleri yaşadığı ve senaryoda yapılacak değişiklikle bir kaç bölüm olmayacağı öğrenilmişti. Atagül’ün uzun süredir geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığından muzdarip olduğu öğrenilmişti.

Dizinin takipçilerini ve Atagül’ün hayranlarını şaşırtan ve üzen bu gelişmeden sonra neler olacağı merak konusuydu. Yeni bölümlerde Nare’nin nasıl bir hikaye ile uzaklaştırılacağı merak ediliyordu. Gediz ile babasının tehditleri üzerine evlenen Nare, bir anda ortadan kaybolmuştu.

Gediz’in intihar edebileceği şeklindeki söylemlerinden sonra Nare karakteriyle ilgili merak daha da arttı. Ancak dizinin dün akşam ekrana gelen 36. bölümünde Nare karakteri, yaşanan olaylara dayanamayıp, kızını Sancar’a bırakıp yurtdışına gitti olarak hikayeden çıkarıldı.

Önce öldüğü, intihar ettiği sanıldı ama gerçek daha sonra ortaya çıktı. Kamera kayıtlarından Nare’nin son görüldüğü yerdeki kaydını izleyen Sancar “Öylece çekip gitti” diyerek Nare ve Sancar destanının da bittiğini ortaya koydu.
Tuba Büyüküstün'ün Sefirin Kızı dizisine gelişi kafaları karıştırdı! Nare'yi mi oynayacak? 6

Bu arada Neslihan Atagül de bu sahnelerin yayınlanmasının ardından instagram hesabından bir açıklama yaparak rahatsızlığı nedeniyle Nare’ye veda etmek durumunda olduğunu söyledi ve kısa veda mesajında herkese de teşekkür etti.

Tüm bu hızlı gelişen süreç sonucunda herkesin aklı karıştı! Zira Nare ve Sancar aşkı, destanı üzerine kurulan hikaye, Nare’nin, kilit ismin gitmesiyle ne olacaktı? Neslihan Atagül’ün yerine bir başka isim mi Nare’yi oynayacaktı?

Pek çok soru kafalarda dolaşırken, dizinin resmi twitter adresinden Tuba Büyüküstün’ün diziye katıldığı bilgisi geldi. Büyüküstün de aynı saatlerde diziye dahil olduğunu duyuran bir mesaj yayınladı.

Tuba Büyüküstün'ün Sefirin Kızı dizisine gelişi kafaları karıştırdı! Nare'yi mi oynayacak? 7

İzleyici, Büyüküstün’ün Nare’yi oynayacağı, Atagül’ün yerine geçeceğini düşündü ama durum farklı! Nare yok, gerçekten gitti! Ancak bir başka karakter ortaya çıkacak! Muhtemelen Sancar ile bir aşk yaşayacak! O ismi de Tuba Büyüküstün oynayacak!

Tuba Büyüküstün'ün Sefirin Kızı dizisine gelişi kafaları karıştırdı! Nare'yi mi oynayacak? 8

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile resmen kadroya dahil olduğunu açıklarken, Engin Akyürek ile Kara Para Aşk dizisinden sonra iki oyuncuyu çok yakıştıran ve yeniden birlikte görmek isteyen hayranları da çok mutlu oldu.

Dizide bir aşk yaşanıp yaşanmayacağını izleyip göreceğiz ama Büyüküstün’ün, Sefirin Kızı dizisine sürpriz bir karakterle geleceği konuşulmakta!

Nare’nin gidişi ile birlikte gelecek olan bu karakter için meraklı bekleyiş başladı! Bakalım Büyüküstün kimi oynayacak? Gelişmeleri biz de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz…