Ana sayfa Dizi Arşivi İşler Güçler Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

İşler Güçler Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – İşler Güçler, Selçuk Aydemir’in yönettiği, senaryosu yine, Selçuk Aydemir, Osman Edip Tekin ve Onay Durgun tarafından kaleme alınan, yapımcılığını Limon Yapım’ın yaptığı, üç oyuncunun yaşam öyküsünü anlatan komedi türünde Türk televizyon dizisidir.

Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz’in başrollerinde yer aldığı dizi absürt bir komedi yapımıydı. İzleyicilerin çok beğendiği dizi, sosyal medyada çok konuşuldu ve yıllar sonra bile hatırlandı.

İşler Güçler Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: Star TV
Yapımcı: Limon Yapım
Türü: Komedi
Yayın Tarihi: 28 Haziran 2012 – 4 Haziran 2013
Mekan: İstanbul
Süresi: 75 dakika
Müzik: Tolga Çebi
Başrol: Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz, Nazlı Tosunoğlu.
Oyuncular: Hürriyet Özkılıç, Salih Bilen, Yeliz Şar, Murat Akkoyunlu, Ceren Moray, Nazlı Tosunoğlu, Şinasi Yurtsever, Burak Satıbol, Gaye Gürsel, Korhan Herduran, Yılmaz Gruda, Açalya Samyeli Danoğlu, Melike Emiroğlu, Arzu Oruç, Berna Koraltürk, Ayhan Taş, Ahmet Dursun, Barış Yıldız, Yakup Yavuz Sarıyıldız, Adnan Şur, Ezgi Asaroğlu, Murat Serezli, Büşra Pekin, Tuğçe Kurşunoğlu.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/islergucler
Instagram: https://www.instagram.com/1islergucler/
Facebook: https://www.facebook.com/islergucler
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCALHvpjqmBwdRwYPc3qVezw
Resmi internet sayfası: https://www.startv.com.tr/dizi/isler-gucler

TÜM HABERLER:

İşler Güçler dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz. Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

GENEL İZLENİM:

Amaçları, gişe rekoru kıran bir film çekmek olan, 3 oyuncu ve aynı zamanda yakın arkadaşın hikayesinin anlatıldığı İşler Güçler dizisi yayınlandığı dönemde ‘Modern Muzip Yalanlar’ sloganıyla yaz dizisi olarak başladı. Yaz sezonunun sonlarına doğru bitmesi planlanan diziye gelen yoğun ilgiyi dikkate alan Star TV yönetimi İşler Güçler’in, 2012 – 2013 yayın yılında da yayınlanmaya devam edeceğini açıkladı. Dizi 4 Haziran 2013 tarihinde 41. bölümü ile final yaptı. Dizinin 2020 yılında Star TV’de yayınlanan tekrar bölümleri de ilgiyle izlendi.

İşler Güçler Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

İşler Güçler, kariyerlerinde farklı noktalardaki üç oyuncunun, birlikte bağımsız bir film çekebilmek için girdikleri kısır döngünün trajikomik hikayesini konu ediyor.

Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz muhteşem filmlerini çekme hayalleri kuran ve gerekli parayı toplamak için istemeyerek de olsa ‘Meslek Hikayeleri’ adlı belgesel-programda sunuculuk yapan üç aktördür.

Ahmet, başrol oynadığı günlerin özlemini çekmekte, mazideki başarılarının göz ardı edilmesinden şikayet etmektedir. Murat, mesleğinin gereklerini yapmaya çalışırken, kendisini terk etmiş olan eski sevgilisiyle beraber çalışmanın zorluklarını yaşamaktadır.

Sadi, gümrük memurluğunu oyuncu olmak için bırakmış, para dertleri ve ailevi sorunlarla uğraşmaktadır. Figüranlık yaptığı dizisinden başka gelir kaynağı olmayan Sadi için ‘Meslek Hikayeleri’nin yayınlanması ve ücretlerini almaları çok önemlidir. Bu sırada programın yapımcısı ve yapım ekibi işleri güçleştirmektedir.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)

Ahmet Kural (kendisi)
Murat Cemcir (kendisi)
Sadi Celil Cengiz ( kendisi)
Hürriyet Özkılıç (Melek – Ahmet Kural’ın Menajeri)
Salih Bilen (Resepsiyonist Mesut)
Yeliz Şar (Tülay -Murat Cemcir’in Menajeri)
Murat Akkoyunlu (Şenol Baytar – Çorapçı)
Ceren Moray (Zehra Cengiz)
Nazlı Tosunoğlu (Sadi’nin Halası)
Şinasi Yurtsever ( Yapımcı Hakkı)
Burak Satıbol (Salih Abi)
Gaye Gürsel (Feride Gansız)
Korhan Herduran (Vedat)
Yılmaz Gruda (Rüstem Abi)
Açalya Samyeli Danoğlu (Zeynep Şimşek)
Melike Emiroğlu (Aşkın Özdemir)
Arzu Oruç (Hale)
Berna Koraltürk ( Pınar)
Ayhan Taş (Antrenman Koçu Münir)
Ahmet Dursun (Boomcu Onur)
Barış Yıldız (Tekin Fırtına)
Yakup Yavuz Sarıyıldız (Özgür Bal)
Adnan Şur (Osman Taşçelik)
Ezgi Asaroğlu (Aslı Baytar)
Murat Serezli (Volkan Atçıl)
Büşra Pekin (Ecevit Tersyatan)
Tuğçe Kurşunoğlu (Serpil)

İşler Güçler Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Kariyerlerinde farklı noktalardaki üç oyuncunun maceralarının komik bir dille anlatıldığı İşler Güçler dizisi, yaz döneminde Kanlıca’da çekiliyordu. Dizi yeni yayın döneminde çekilen bölümlerini platoya taşıdı ancak, yüksek maliyet ve doğallığın yakalanamaması nedeniyle ekip çekimlere tekrar Kanlıca’da devam etme kararı aldı.

JENERİK:

İşler Güçler dizisinin müzikleri Tolga Çebiye ait. Dizinin jenerik müziği de yayınlandığı dönemde büyük ses getirdi. Jenerik müziğindeki şarkının eğlenceli sözleri izleyicinin de diline dolandı. ‘En İyi Dizi Müziği Ödülü’ de alan şarkı unutulmaz dizi müzikleri arasına girmeyi başardı.

İşler Güçler Jenerik müziği

FRAGMANLAR:

İşler Güçler dizisinden ilk fragman Star TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2014 yılının Haziran ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı ve izleyicide merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

İşler Güçler dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını Star TV’nin internet sitesinde bulabilirsiniz. Tüm fragmanlar için tıklayınız:

TÜM BÖLÜMLER:

İşler Güçler dizisi, 28 Haziran 2012 tarihinde Star TV’de yayınlanmaya başladı. Yüksek reyting oranlarıyla kanalın yüzünü güldüren ve yaz dizisi olarak başladığı ekran yolculuğuna yeni sezonda da devam etme başarısını gösteren dizi 41 bölüm yayınlanarak, 4 Haziran 2013 tarihinde ekranlara veda etti.

İşler Güçler dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasında bulabilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

İşler Güçler dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler yayınlandığı dönemde dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

KAMERA ARKASI:

İşler Güçler dizisinin en az dizi kadar komik kamera arkası görüntüleri de dizinin yayınlandığı dönemde zaman zaman youtube kanalında yayınlandı. Birbirinden eğlenceli sahnelerin yer aldığı kamera arkası görüntülerde oyuncuların ve teknik ekibin işlerini yaparken aynı zamanda ne kadar eğlendikleri de gözlerden kaçmıyor.

15. Bölüm kamera arkası

14. Bölüm çekim hataları

Selçuk Aydemir, Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz’in dizi hakkındaki demeçleri

EN EĞLENCELİ SAHNELERDEN SEÇMELER

İşler Güçler dizisinin hafızalara kazınan en komik ve eğlenceli sahnelerinden seçtiklerimizi aşağıda görebilirsiniz. Dizinin diğer eğlenceli sahnelerini ise Youtube resmi sayfasında bulabilirsiniz.

Katalog çekiminde güldüren anlar

Bankacıya ahlaksız teklif!

Feride ile Zehra kafa dağıtıyor

Belediye miyim ben?

2020 en çok izlenenler

Ateşli muayene!

Ahmet’i bayıltan korkusu

Tuvalette derin mevzular!

Azar Azar ve Gangnam Styler