Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün’ün yeni dizisinde büyük sorun çıktı, çekimler iptal!

Tuba Büyüküstün’ün yeni dizisinde büyük sorun çıktı, çekimler iptal!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, en son Sefirin Kızı isimli Star TV dizisinde başrolde yer aldı. Oyuncu kısa bir tatil sürecinin ardından ise Netflix için hazırlanan Another Self isimli dizinin başrolünde yer aldı. Dizi için hazırlıklar tamamlandı ve ekip sete çıktı.

Ayvalık’ta yapılan çekimler sırasında beklenmedik bir sorun ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’ün koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Murat Boz, Boncuk Yılmaz, Seda Bakan ve Serkan Altunorak gibi ünlü isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin setinde yaşanan koronavirüs paniği nedeniyle çekimlerin iptal olduğunu gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Ada karakteri ile Netflix ekranına gelmeye hazırlanan Tuba Büyüküstün’ün testinin pozitif çıkması üzerine sette tüm çalışmalar durduruldu. Bu gelişme üzerine dizinin tüm ekibi yeniden testlere tabi tutuldu. Tuba Büyüküstün’ün sağlık durumunun iyi olduğu da gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Toprak karakteri ile hikayede yerini alan Murat Boz konusunda da bazı sıkıntılar çıkmıştı. Dizinin bazı oyuncularının Murat Boz’un neden kadroya dahil edildiğini sordukları kulis bilgilerine yansımıştı. Ada ve Toprak karakterlerinin aşk yaşayacağı dizide Tuba Büyüküstün ile Murat Boz ikilisinin partner olması da ilginç bir dizi çiftini daha gündeme taşıyacak. Hikayede Ada karakterinin evliyken gönlünü başka birisine kaptırması ise ayrı bir detay olarak dikkat çekiyor.

Aynı okuldan mezun olan 3 kadından birisinin kansere yakalanması ve aralarında yaşananları konu edinen Another Self isimli dizinin çekimlerine Büyüküstün’ün dönmesiyle birlikte 1 hafta sonra başlanması bekleniyor.