Ana sayfa Sosyal Medya Rıza Kocaoğlu, başarısının tamamen tercihleriyle doğru orantılı olduğunu düşünüyor!..

Rıza Kocaoğlu, başarısının tamamen tercihleriyle doğru orantılı olduğunu düşünüyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Rıza Kocaoğlu, yer aldığı her yapımdaki performansıyla övgü dolu yorumlar alan bir isim. Yetenekli oyuncu en son, dijital platform Gain’deki Cezailer ve Netflix’teki Zeytin Ağacı projeleriyle adından söz ettirdi.

Yeni sezonda TV8’in Tuzak dizisiyle ekrana gelen Rıza Kocaoğlu, BeMan Dergisi için objektif karşısına geçti. Oyuncu dergiye verdiği röportajda başarısını tercihlerine bağladı.

Rıza Kocaoğlu, “Bu denli başarılı olmanın altındaki güç ne sence?” sorusunu şu şekilde yanıtladı; “Öncellikle teşekkür ederim. Ben bunun eğer dediğiniz gibiyse, tercihlerle ilgili olduğunu düşünüyorum. Bu yolculukta dediğiniz gibi bir sonuç görünüyorsa bunun da tercihlerimle ilgili olduğunu düşünüyorum. Onun dışında bahsettiğiniz şeyin sonucu güzel ama oluşması acılarla dolu bir yolculuktan geçiyor da olabilir o yolculuğu bilmek yerine sonucunu izlemek daha keyiflidir sanki.”

Rıza Kocaoğlu, başarısının tamamen tercihleriyle doğru orantılı olduğunu düşünüyor!.. 8

Rol tercihlerinden dolayı hiç bir zaman pişmanlık yaşamadığını belirten Rıza Kocaoğlu, “Oyunculukla karşılaşmam benim için şans oldu. Çünkü sistemin dışında oyunculuğu hayal edemeyeceğim bir yerde büyümüştüm. Bir şekilde bunun varlığını görmek benim için mucizeyken aynı zamanda benim için şans da oldu” dedi.

Rıza Kocaoğlu, başarısının tamamen tercihleriyle doğru orantılı olduğunu düşünüyor!.. 9

Çağan Irmak’ın Bana Şans Dile filmi ile başlayan oyunculuk macerası 21 yıldır aktif bir şekilde devam eden ünlü oyuncu başarılı olmasının sebebini, “Çalışmak, dengeli olmak, aslında her şeyin sebebi işini iyi yapmaya çalışmak” sözleriyle açıkladı.

Oyuncunun bundan sonrası için hedefi de; Doğru hikayelerin aktarımında olmak ve  sevdiği insanlarla anlatılması gereken hikayeleri anlatmak…