Ana sayfa Güncel Haberler Türkiye’nin ilk sosyal sorumluluk programı ‘İyilik Her Yerde’ başlıyor!

Türkiye’nin ilk sosyal sorumluluk programı ‘İyilik Her Yerde’ başlıyor!

tarafından ker_def

“İyilik Her Yerde” Woman TV Ekranlarında

Türkiye’nin ilk sosyal sorumluluk programı “İyilik Her Yerde” her hafta Perşembe günü Woman TV’de izleyicileriyle buluşuyor

Woman TV’de Arzu Çekirge Paksoy’un hazırlayıp sunduğu Türkiye’nin ilk sosyal sorumluluk programı “İyilik Her Yerde” her hafta sosyal sorumluluk konusunda gerçekleşen başarılı projelere ve sivil toplum kuruluşlarına yer veriyor.

Kurumların gerçekleştirdiği fark yaratan, özgün, sürdürülebilir, toplumsal fayda yaratan sosyal sorumluluk projelerini tanıtan “İyilik Her Yerde” programı başarılı gönüllülük ve sosyal girişimcilik uygulamalarını ekrana taşıyor.

Türkiye'nin ilk sosyal sorumluluk programı 'İyilik Her Yerde' başlıyor! 7

Şimdiye kadar Opet, Boyner, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Aydın Doğan Vakfı, İstanbul Zihinsel Engelliler Vakfı-İZEV, KAGİDER ve Anadolu Sigorta gibi öncü kurumların hayata geçirdiği projeleri mercek altına alan program, her Perşembe günü saat 15.30-16.00 arası yeni konuk ve konuklarıyla “İyilik Her Yerde” diyor.

Arzu Çekirge Paksoy ile “İyilik Her Yerde” programı Woman TV’nin web sitesinden ve D-smart 53. Kanal, vodafone TV, blutv , Turkcell + Youtube’dan izlenebilir.