Ana sayfa Dizi Fragmanları Tutunamayanlar Çeyrimiçi 6. bölüm sezon finali fragmanı izle!

Tutunamayanlar Çeyrimiçi 6. bölüm sezon finali fragmanı izle!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında yayınlanan Tutunamayanlar dizisinin koronavirüs konsepti olan Tutunamayanlar Çevrimiçi 6. yeni bölümü ile bugün saat 22.00’de izleyicilerle buluşacak.Dizinin yeni bölümü aynı zamanda sezon finali olacak.

Dizinin hayranları final yapmamasına sevinirken, bir süre diziden ayrı kalacaklarına ise üzüldüklerini belirten yorumlar yaptı. Doğu Demirkol, Ece Ceşmioğlu, Zafer Algöz, Asuman Dabak, Bora Akkaş gibi isimlerin buluştuğu dizinin sezon finalinden fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknik ekip olmadan, robot kameralarla çekilen diziyi, yönetmenler Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu internet üzerinden ve evlerinden yönetti… Türkiye’de başlayan normalleşme süreciyle birlikte, Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisi de, 6. bölümüyle sezon finali yapıyor…

Peki sezon finalinde neler yaşanacak?

ayıp olan babasının aramaktan kafası karışan İrem, Avrupa’ya gitme hayalleri kurmaya başlar. İrem’in memleketten gitme ihtimali Tarık’ı derin bir endişeye sürükler. İrem’in kalmasını sağlamak
için onun hayatını ve mahalleyi değiştirmek ister. İlham Perisi İlhan ve Şair Lütfü’ye mesafe koyan Tarık ise, ‘hızla’ iş arama çalışmalarına başlar.

Tarık’ın değişmeleri gerektiği yönündeki sözlerine çok içerleyen İlhan ve Lütfü ise bir televizyon
kanalına yaz dizisi hazırlamaya başlarlar. Ancak, “dizi işi” hiç beklemedikleri gibi ilerler.

Bununla birlikte, mahalledeki diğer karakterler de değişim rüzgarından nasibini almıştır…