Ana sayfa Sosyal Medya Tutunamayanlar dizisi izleyiciyi hem güldürüyor hem korkutuyor!

Tutunamayanlar dizisi izleyiciyi hem güldürüyor hem korkutuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tutunamayanlar dizisinin 8. yeni bölümü 3 Mart Salı akşamı ekrana gelecek.Doğu Demirkol, Ece Ceşmioğlu, Zafer Algöz ve Şinasi Yurtsever gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan TRT1’in absürd dizisi Tutunamayanlar her hafta daha da çok sevilmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta İbrahim Büyükak’ın konuk olduğu dizinin yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. İzleyiciler her bölümü merak ve heyecan ile bekliyor. Kedine has sadık bir izleyici kitlesi edinen Tutunamayanlar dizisi ile ilgili sosyal medyada yapılan yorumlar en büyük endişe ve korku kaynağının reyting nedeniyle final yapması olduğunu ortaya koyuyor.

Ancak şu aşamada böyle bir durum yok. Dizi izleniyor ve TRT’de hemen bir yapımı kaldıran kanallardan değil. Tutunamayanlar dizisinden Leyla ile Mecnun tadı aldıklarını belirten izleyiciler, Arda Kural ve Bora Cengiz’in yer aldığı bölümleri de ayrı bir heyecan ile bekliyor.

İşte Tutunamayanlar dizisinin 3 Mart Salı 7. bölümünden ilk fragman:

Son yılların parlayan yıldızlarından Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu’nun başrollerini paylaştığı dizide, usta oyuncu Zafer Algöz ile birlikte Şinasi Yurtsever, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak gibi iddialı isimler yer alıyor.