Ana sayfa Güncel Haberler Görkem Sevindik, Ramo dizisinde önemli bir şey kanıtladı!

Görkem Sevindik, Ramo dizisinde önemli bir şey kanıtladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Söz dizisinde Keşanli Mücahit olarak 3 sezon boyunca büyük beğeni toplayan Görkem Sevindik, ele avuca sığmaz, deli fişek rollerinin aranılan ismi olmayı artık garantiledi. Söz dizisinde de şehit olmak için öne atılan, korkusuzluğu ve deli fişek halleri ile göz dolduran Mücahit karakterine başarıyla hayat veren Görkem Sevindik, Ramo’da da benzer bir karakterde…

Boz, Ramo’nun en yakın dostu. Ancak Ramo olmasa ele avuca sığmaz yüreği ona birçok belanın kapısını açar. Ramo, bazen Boz’u durduramayabilir, çünkü o bir deli fişek. Ne zaman ne yapacağı da hiç belli olmaz.

Hem Söz dizisinde hem de Ramo’da aykırı kişiliklere hayat veren Görkem Sevindik, bu tür rollerin aranılan isimlerinden birisi olacağını da ilan ediyor. Sevindik, deli fişek karakterlerin artık en çok aranılan ismi olacağını Boz karakteriyle kanıtladı.

Hem inandırıcılığı hem yüksek performansı hem de fiziki şartları ile Görkem Sevindik, bundan sonra da ele avuca sığmaz karakterler için tercih edilecek isim olacaktır. Tabii ki bu durum oyuncu için iyi mi, kötü mü bunun takdirini de okuyucumuza bırakıyoruz.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla rolüne sahip çıkan oyuncuya hayranlarından da tebrik ve beğeniler var. Özellikle Boz karakterini çok seven izleyiciler Görkem Sevindik’i üstün performansı ile de alkışlıyor.

Görkem Sevindik, Ramo dizisinde önemli bir şey kanıtladı! 7