Ana sayfa Dizi Fragmanları Tutunamayanlar dizisi önümüzdeki hafta yayınlanacak mı?

Tutunamayanlar dizisi önümüzdeki hafta yayınlanacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -TRT1 ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Tutunamayanlar dizisinin 11.bölümü 24 Mart akşamı yayınlandı. Büyük ilgi gören, absürd komedi dizisi Tutunamayanlar son gelen isimler Arda Kural ve Bora Cengiz ile dikkat çekmişti.

Bora Cengiz, 11. bölümden itibaren dizide yer alırken, geçtiğimiz hafta da Şinasi Yurtsever’in yapımdan ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Dizinin sıkı takipçileri TRT’nin kurumsal karar alarak dizilerin 2 hafta setlere ara vermesi kararından sonra Tutunamayanlar’ın yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor.

Tutunamayanlar dizisinde de koronavirüs önlemleri çerçevesinde oyuncular ve teknik ekipler evlerine çekilerek kendilerini bu salgından korumaya çalışıyor. Dizinin stok bölümlerinin yeterli olduğunu TRT Genel Müdürü İbrahim Eren açıklamıştı.

Bu çerçevede 31 Mart Salı günü Tutunamayanlar’ın 12. yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. 11.bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Sanatçı Hakkı Bulut’un konuk oyuncu olduğu 12.bölümde yaşanacakların detayını videoda bulabilirsiniz.