Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 25 Mart Çarşamba 36. Bölüm Fragmanı İzle

Aşk Bir Rüya 25 Mart Çarşamba 36. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya – Thapki Pyaar Ki 25 Mart Çarşamba tarihli 36. bölümle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünden ilk fragmanı videoda bulabilirsiniz.

Thapki Bihan’a yardım eden kişinin Pan olduğunu duyunca bunun arkasında başka bir olay olduğunu düşünür. Dhruv ise Thapki’nin aşkına rağmen başkasıyla evlenme fikriyle yüzleşir. Dhruv kendisine görücü gelen kişiyle evlenmeyi kabul edecek mi?

Vasu gerçek fotoğrafın Çatki’nin hazırladığı sürprizle karıştığını anlayınca durumu Bihan’a bildirir. Bihan herkesten gizli bir şekilde fotoğrafı alır ve yakar. Bunu gören Thapki fotoğrafı neden yaktığını sorduğunda ise Bihan öğrenmek istediği kişinin Pan olduğunu söyler. Thapki ona inanmasa da ispat edeceği bir delili kalmadığı için susmak zorunda kalır.

Öte yandan Dhruv ise kendisine görücü geldiğini öğrenince şok olur. Dhruv Thapki’nin aşkını kalbine gömüp başkasıyla evlenmeyi kabul edecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh
Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat
Tür: Dram , Romantik
Yapımı: 2015 – Hindistan