Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel, Jet Sosyete ile yine sektörü öncülük yapıyor!

Gülse Birsel, Jet Sosyete ile yine sektörü öncülük yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Jet Sosyete dizisi 2 sezon ekran macerası yaşadıktan sonra dijital platformu tercih eden ve başarılı da olan ilk yapım olarak öne çıktı. Gülse Birsel, uzun dizi sürelerinde yazmakta zorlanınca bu formül bulunmuş ve başarılı olunması da dizi sektörü adına önemli bir deneyim teşkil etmişti.

Jet Sosyete, Cuma günleri yeni bölümleri ile Puhu TV’de ekrana gelirken, Çarşamba akşamları da Star TV’de dijital platformda yayınlanan bölümleri izleyicilerle buluşuyor.Dizide bir yeni adım daha atıldı. Koronavirüs günlerinde evlerine çekilen oyuncularla yeni bir konsept başlatılacak.

Gülse Birsel, “Jet Sosyete corona günlerine özel” olarak hazırlanan evden çekilen bölümlerin detaylarını açıkladı. Oyuncu, “Baktık ki eksik kalan sahneleri evden telefonla çekmek çok iyi sonuç verdi, size aynı teknikle bir “Jet Sosyete’nin corona ile imtihanı” özel bölümü çekmeye karar verdik! Yakında Star’da. Biraz umut, neşe ve sabır versin bu günlerde” diyerek bu önemli duyuruyu yaptı.

Dizinin evde kal temalı bu özel bölümüne izleyicilerin nasıl tepki vereceği de merakla bekleniyor. İlk kez oyuncular evlerinden görüntülü konuşma ile sete girmeden çektikleri,sosyal izolasyonun bir çekim tekniğine dönüştürüldüğü bölümün ne zaman yayınlanacağı net olarak açıklanmadı.

Eğlenceli görüntülü konuşmalar ve hatta Gizem’in minik konseriyle (!) corona günlerinde evlerde yaşananları özeti izleyicilerin karşısına çıkartılacak.

Gülse Birsel, Jet Sosyete ile yine sektörü öncülük yapıyor! 7

Gizem İzmir’de annesinin evinde ilgi, alkış ve hayranlarının özlemi içindedir. Cengiz, iç mekanlarda bunalmakta artık bahçede yaşamaktadır. Safiye kendini çamaşır suyuna vermiştir.

Ozan ilk kez tek başına ve flörtsüz kalmıştır, Şennur ise ev izolasyonu kurallarını bükme, kendini sokağa atma çabasındadır. “Jet Sosyete’nin corona ile imtihanı” kolay geçmemektedir!