Ana sayfa Dizi Fragmanları Tutunamayanlar her gün yayınlansa sıkılmadan izlenir!

Tutunamayanlar her gün yayınlansa sıkılmadan izlenir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tutunamayanlar dizisinin 4. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Doğu Demirkol, Ece Ceşmioğlu, Zafer Algöz, Şinasi Yurtsever, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak gibi iddialı isimlerin yer aldığı dizi TRT1 ekranında yayınlanıyor.

Absürd komedi yapımı olan Tutunamayanlar, ailecek izlenen farklı dizilerden birisi. İçinde ne silah var, ne mafya var, ne birbirleri ile kavga ediyorlar… Bir mahalle ortamında yaşananların absürd komedi tarzında anlatımı, fakirlik, işsizlik, dostluk gibi konular da çabası…

İşte bu özellikleri nedeniyle da bir grup izleyici tarafından Tutunamayanlar dizisi büyük bir ilgi görmekte. Her gün yayınlansa sıkılmadan izleyeceğini belirten izleyicilerin heyecanla yeni bölümünü beklediği Tutunamayanlar’ın 4. bölümünden 2. fragmanı videoda bulabilirsiniz.

Yapımcılığını İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film’in üstlendiği, senaryosunu Mustafa Karataş ve Osman Nail Doğan’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun oturduğu 80 dakika olarak planlanan absürt komedi dizisi “Tutunamayanlar”, her salı saat 20.00’de TRT 1’de.