Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tuvana Türkay, birisiyle yeni tanışınca bakın ne yapıyormuş!

Tuvana Türkay, birisiyle yeni tanışınca bakın ne yapıyormuş!

tarafından ker_def

‘Kimse beni yıpratamaz’
İnsanlardan korunmak için kendisine bir fanus yarattığını söyleyen Tuvana Türkay, “Yeni tanıdıklarıma karşı temkinliyim çünkü zarar görme potansiyelim yüksek. Kimse beni yıpratamaz” dedi.

Tuvana Türkay, Emre Saygı’nın ‘Hadi Be’ programına konuk oldu. Samimi açıklamalar yapan oyuncu, şöhretin hayatını değiştirdiğini söyledi. Türkay, “Çıkarlarla alakalı garip şeyler geliyor başıma. O yüzden insanlarla arama mesafe koydum. Yeni tanıdıklarıma karşı temkinliyim çünkü zarar görme potansiyelim yüksek. Kimse beni yıpratamaz çünkü öyle güzel bir fanusum var ki… Pek çok şey kıymetsiz gelmeye başladı. Canım sıkıldığında çantamı alıp, ‘Haydi hoşça kalın’ diyebilirim” şeklinde konuştu

Hayranı olduğu Fikret Kuşkan’la tanışma hikayesini de anlatan Türkay, şunları söyledi: “2011’de Kapadokya’da bir dizi çekiyoruz. Işıl Yücesoy, kayınvalidem rolünde. Aynı bölgede Fikret Kuşkan’ın da seti vardı ve bir gece yarısı Yücesoy’u ziyaret etti. Yan yana odalarda kalıyoruz ve izolasyon kötü. Önce duvara bardak koyup, konuşmalarını dinledim. Sonra da meyve yaptırıp, orada olduğunu bilmiyormuşum gibi yanlarına gittim.”