Ana sayfa Sosyal Medya Tuvana Türkay için Yasak Elma’daki eleştiri dalgası bu sefer İlayda Çevik’e yönelebilir!

Tuvana Türkay için Yasak Elma’daki eleştiri dalgası bu sefer İlayda Çevik’e yönelebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan ve 4 sezonluk büyük bir başarı elde eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi birçok oyuncunun da kendisini göstermesini sağladı. Bu isimlerden birisi de Betül karakterini canlandıran İlayda Çevik olmuştu. 2013 yılından bu yana setlerde yer almakta olan İlayda Çevik, hem yetenekleri hem de güzelliği ile hayranlarının kalbini çalmayı başardı.

Karagül dizisindeki Maya karakteri ile büyük popülerlik elde eden İlayda Çevik, sonraki süreçte yer aldığı dizilerle de tecrübesini artırdı. İsimsizler, Sen Anlat Karadeniz, Sen Çal Kapımı gibi farklı yapımlarda izlediğimiz oyuncu, en son dramın ve entrikanın bol olduğu Bir Zamanlar Çukurova ile gündemdeydi.

Tuvana Türkay için Yasak Elma'daki eleştiri dalgası bu sefer İlayda Çevik'e yönelebilir! 8

Betül karakterinde yeteneklerini sergileyen ve Adana’da yapılan çekimlerde yoğun bir tempoda çalışan oyuncu, Haziran ayının ortasında final yapan diziden sonra dinlenmeye çekilmişti. Yapımcılardan birçok teklif alan İlayda Çevik’in yeni dizi tercihinin de yine televizyondan yana olması ve Tuzak isimli entrika dolu bir hikayeyi tercih etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

tv8 ekranında yayınlanacak olan Tuzak dizisinde Akın Akınözü ve Talat Bulut ile parter olan İlayda Çevik, yeniden bir dram projesiyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Talat Bulut’un canlandıracağı iş insanı Aslan bey karakterinin sevgilisi Luna olarak izleyeceğimiz oyuncu, bir dönem Tuvana Türkay’ın aldığı eleştirilerin bir benzerini de alabilir.

Yasak Elma dizisine Leyla karakteri ile katılan ve entrika dolu hikayede Talat Bulut’un canlandırdığı Halit Argun karakterinin genç sevgilisi olması nedeniyle çok eleştirilen oyuncu, izleyicilerin karaktere yönelik yoğun tepkisi nedeniyle dizide uzun süre kalamamıştı.

Tuvana Türkay için Yasak Elma'daki eleştiri dalgası bu sefer İlayda Çevik'e yönelebilir! 9

Benzer bir durum İlayda Çevik’in de başına gelir mi? Yine orta yaş üstü bir adam ve genç bir kadın aşkının gündeme gelecek olması sosyal medyada Tuvana Türkay’a yapılan eleştirilerin bir benzerinin İlayda Çevik için de yapılması ihtimalini doğuruyor. 66 yaşındaki Talat Bulut ile 27 yaşındaki İlayda Çevik partnerliğinin nasıl bir görüntü ortaya koyacağı önem taşıyor.

Senarist Eylem Canpolat’ın hikayede Aslan ile Luna karakterlerini nasıl konumlandıracağı da İlayda Çevik’in yeni rolünde hayranlarından onay alması noktasında önemli bir detay olacak.

Bir Zamanlar Çukurova’daki Betül karakterinden sonra yine entrika ve yalanlarla dolu bir hikayede yer alması noktasında İlayda Çevik önceki dizisine benzer bir diziyle yeniden ekrana dönecek.