Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde Şevket Çoruh kadroda kaldı, Sebahat Kumaş ile Cansın Çekili sürpriz yaptı!

Arka Sokaklar dizisinde Şevket Çoruh kadroda kaldı, Sebahat Kumaş ile Cansın Çekili sürpriz yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisiyle ilgili yeni gelişmeler izleyicileri bir hayli memnun etti. 15. sezon sonunda hikayeye veda eden Yüsra Geyik ile Emre Bey’den sonra 16. sezon sonunda da Yiğitcan Ergin ile Ela Yörüklü ikilisinin de ayrılmış olması, hikayedeki genç isimlerin bir bir diziyi terk etmesi anlamına geldi.

Ancak Arka Sokaklar dizisinde ana karakterlerde yer alan isimlerin ayrılacağı iddiası doğru çıkmadı. Şevket Çoruh’un artık sinema ve tiyatro projelerine odaklanmak istediği ve bu nedenle de Arka Sokaklar dizisinden ayrılacağı iddiası ortaya atılmıştı. Basında yer alan bu iddia karşısında Kanal D’nin yaptığı resmi açıklama ile birlikte haberlerin doğru olmadığı da ortaya çıktı.

Arka Sokaklar dizisiyle ilgili Kanal D’den yapılan duyuruda, Şevket Çoruh’un da 17. sezon kadrosunda yer aldığı belirtildi. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar 17’nci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Kanal D’nin ekrana geldiği günden bu yana ilgiyle izlenen, güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile Cuma akşamlarına damgasını vuran dizisi Arka Sokaklar’ın yeni sezon çekimleri başladı.

Kadroya beş yeni dahil edildi ve bu isimler arasında iki kişi fazlasıyla öne çıkacak gibi gözüküyor. Sebahat Kumaş ile Cansun Çekili ikilisi yeni dönemin en dikkat çeken isimleri arasında gözüküyor.

Arka Sokaklar dizisinde Şevket Çoruh kadroda kaldı, Sebahat Kumaş ile Cansın Çekili sürpriz yaptı! 72

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosuna beş yeni isim katıldı.

Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova dizinin 17’nci sezonuyla ekrana gelecek.

Arka Sokaklar dizisinde Şevket Çoruh kadroda kaldı, Sebahat Kumaş ile Cansın Çekili sürpriz yaptı! 73

Cansın Çekili, Komiser Ayşe Arıcan karakterine, Batuhan Ekşi Komiser Yavuz Aslan karakterine Sebahat Kumaş ise Komiser Yardımcısı Nurcan karakterine hayat verecek. Ayrıca, Cem Uçan Kadem, Nuray Hüseynova ise Amina karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Arka Sokaklar dizisinde Şevket Çoruh kadroda kaldı, Sebahat Kumaş ile Cansın Çekili sürpriz yaptı! 74

Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı Arka Sokaklar 17’nci sezonu ve yeni oyuncularıyla muhtemelen Eylül ayında izleyicilerin karşısına çıkacak.