Ana sayfa Dizi Haberleri Tuvana Türkay, Yasak Elma dizisine şok bir karakterle giriş yaptı! Fotoğrafa bakılırsa başka şoklar geliyor!

Tuvana Türkay, Yasak Elma dizisine şok bir karakterle giriş yaptı! Fotoğrafa bakılırsa başka şoklar geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz – Fox TV’nin entrikası bol dizisi Yasak Elma, yeni sezonda yeni entrikalarla yayınına başladı!

Bir döneme damgasını vuran ve uzun yıllar süren Yalan Rüzgarı isimli diziye benzetilen Yasak Elma, görünen o ki hız kesmeden yeni sezonda da yoluna devam edecek ve izleyiciye yeni şoklar yaşatacak!

Sezon sonunda Alihan ve Zeynep karakterlerinin diziden ayrılmasının ardından yeni yeni karakterler diziye dahil olmaya başladı.

Bu isimlerden en önemlisi Nesrin Cavadzade oldu. Zira Cavadzade’nin oynadığı Şahika karakteri, yeni sezonda hemen herkesin kaderini belirleyecek entrikalarıyla şaşırtmaya devam ediyor.

Bir diğeri Ender’in herkesten sakladığı Kaya’dan olan oğlu Yiğit. Bu iki isim geçtiğimiz sezon sonunda ortaya çıkmışlardı.

Bu kez bir başka isim daha ortaya çıktı! Tuvana Türkay’ın oynadığı Leyla karakteri. Leyla’nın diziye dahil olacağı, Kaya ile aşk yaşayacağı, dizinin 3. sezonu başlamadan önce konuşulmaktaydı ama kim olduğu bilinmiyordu.

Dün akşam ekrana gelen 49. bölümde Leyla’nın gerçek kimliği öğrenildi! Caner ve Ender’in babaları, yıllar önce anneleri ve kendilerini terketmiş ve bir başka kadınla evlenmişti. Leyla, o kadından olan çocuğuydu. Yani Caner ve Ender’in kız kardeşi.

Tuvana Türkay, Yasak Elma dizisine şok bir karakterle giriş yaptı! Fotoğrafa bakılırsa başka şoklar geliyor! 8

Bir anda ortaya çıkan Leyla’nın, gittiği bir mağazada Kaya ile karşılaşması da bir başka durumun habercisi oldu. Ender’in yarım kalan aşkı Kaya ile Leyla arasında bir şeyler yaşanacağını gösteriyor bu durum. Leyla, ablasının müzmin aşkını elinden alacak gibi!

Ancak şokların her bölümde biraz daha büyüdüğü dizinin afişine bakılırsa, durum o kadar da basit olmayacak! Daha karmaşık ilişkiler ağı da izleyiciyi bekliyor olabilir!

Leyla gerçekte kim? Kafaları fena karıştıran konuşma!

Zira Leyla’nın bir dizi sırla geldiği de arkadaşıyla yaptığı konuşmadan ortaya çıktı! Leyla’nın bir şeylerden, birilerinden kaçtığı anlaşılırken, arkadaşının “inandılar mı sana?” sözlerine “Haklı çıktın. İnandılar ama ecel terleri döktüm” sözleri de kafaları fena karıştırdı! Yani görünen o ki bu işte bir iş var! Leyla gerçekten Ender ve Caner’in kardeşi mi? Amacı ne? Ne yapmak istiyor? Şimdi kafalarda soru işaretleri oluşmaya başladı!

İşte o sahne: 

Leyla’nın gerçekte kim olduğu sorusu bir yana dizinin son yayınlanan afişinde Tuvana Türkay’ın, Halit karakterini oynayan Talat Bulut’un yanında durması ilginç bir duruma işaret ediyor.

Zira diğer tarafında Şahika ve Kaya yer alıyor Halit’in. Kaya ve Leyla arasında bir şeyler yaşanacağı düşünüldüğünde, durduğu yer de ilginç bir tahmine yol açmakta! Acaba Leyla, ilerleyen bölümlerde Halit’le de bir ilişki mi yaşayacak?

Tuvana Türkay, Yasak Elma dizisine şok bir karakterle giriş yaptı! Fotoğrafa bakılırsa başka şoklar geliyor! 9

Ön sırada ise Şahika’ya karşı güçlerini birleştiren Ender ve Yıldız yanyana oturmakta. Oyuncuların ‘öylesine’ bir düzen içinde poz verdikleri düşünülmüyor. Pozların içinde başka anlamlar saklı. Bu nedenle Tuvana Türkay’ın durduğu yer de izleyiciye bir başka imalı mesaj gibi duruyor?

Bakalım gerçekten öyle mi? İzleyip hep birlikte göreceğiz ama Leyla karakterinin ilerleyen bölümlerde daha baskın bir hale geleceği ve olayların içinde direk yer alacağı da tahmin ediliyor.