Ana sayfa Sosyal Medya Tuvana Türkay’dan bir garip doğum günü kutlaması!

Tuvana Türkay’dan bir garip doğum günü kutlaması!

tarafından ker_def

En son Yasak Elma dizisinde izleyicilerin karşısına çıkan ünlü oyuncu Tuvana Türkay, yetenekleri ile çok konuşulan bir isim. Sesinin güzelilğinin yanı sıra resim ve müzik aletleri konusunda da yeteneği bulunan oyuncu, ayrıca kitap da yazıyor… Tuvana Türkay’a 10 parmağında 10 marifet yakıştırması sıklıkla yapılıyor.

Ünlü oyuncu, sosyal medyada da aktif paylaşımları ile dikkat çekiyor. 29 yaşındaki oyuncu, 67. doğum gününü kutlayan Selçuk Yöntem için bir kutlama paylaşımında bulundu. Ancak bu paylaşımdaki sözleri takipçilerinin garibine gitti.

Tuvana Türkay’ın bir süre sonra bu paylaşımı silmesi de kafaları karıştırdı. Selçuk Yöntem ile samimi fotoğrafını kullanan ünlü oyuncu, mesajında ise şöyle yazdı:

“Senin hayat sınıfında tekrara düşmeliyim. Tekrar tekrar okumalıyım bütün kalbinden geçenleri. Hiç ilerlemiyor gibi görünen bir yol olmalısın sen, her cümlenle etrafını çiçeklendirdiğin. Hiç bir cümlemizin, hissimizin boşluğa düşmediği, gülüşümüzün eksilmediği güzel günlere, nice yaşlara Selçuk Yöntem.”

Tuvana Türkay’ın bu sözleri de takipçilerinin kafasını bir hayli karıştırdı. Magazin gündeminde ise aşk mı var, sorusu soruldu.

Tuvana Türkay'dan bir garip doğum günü kutlaması! 7