Ana sayfa Dizi Haberleri Tüyleri diken diken eden sahne! Kırmızı Oda dizisinde Alya’nın hayatı izleyicileri darmadağın etti!

Tüyleri diken diken eden sahne! Kırmızı Oda dizisinde Alya’nın hayatı izleyicileri darmadağın etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizi, bu hafta 3. bölümüyle ekrandaydı. Dizinin 2. bölümünde kısa bir süreliğine dahil olan ve Melisa Sözen’in oynadığı Alya, bu hafta da en dikkat çeken bölümlerde yer aldı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşam hikayelerinden derlediği romandan alınan olaylar, Kırmızı Oda dizisinde senaryolaştırılıyor.

Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral, Burak Sevinç gibi oyuncuların da rol aldığı dizide izleyenleri ilk bölümden beri özellikle Meliha’nın hikayesi çok etkiliyordu. Ancak Alya’nın gelişi ile birlikte bambaşka ve çarpıcı bir hikaye daha dahil oldu diziye. Melisa Sözen’in oyunculuğuyla herkesi ekrana kilitlediği bölümlerde Alya’nın çocukluğuna gidildi bu hafta.

İlk geldiğinde büyük bir kızgınlık, öfke ve hınçla girmişti Alya içeriye. Ancak doktor hanımın açık sözlülüğü onu çok etkiledi ve bu kez önden çiçekler gönderip özür dileyerek geldi. Alya’nın yaşadığı travmaları biraz daha gördük bu hafta. Çok zengin bir ailenin kızıydı aslında. Bir konakta büyümüş ve hala orada yaşıyordu. Çok parası vardı ve Hukuk Fakültesi’ni de birincilikle bitirecek bir zekaya sahipti.

Ancak öylesine bir şiddet sarmalı ve sevgisizlik içinde yaşamıştı ki ağır psikolojik sorunlarla yaşıyordu. İçini dökmeye başlayan Alya, ekran başındakilerin de içini sızlattı. Gerçek bir karakter olması, olayın daha da izleyici tarafından derin algılanmasını sağlıyor aslında.

Alya, sevilmemiş, hep itilmiş bir çocuktu. Annesi tarafından hep aşağılanmış ve azarlanmış bir kişiydi. Annesinin hasta olduğu da onun anlatımlarından anlaşılıyor. Aynaları kapattığı görünen annesi için Alya “Belki de kendini görüyordu. O ta kalbini görüyordu, siz olsanız, içi irin dolu kapkara bir kalbe bakmak ister miydiniz? Kendi kalbiniz bile olsa…O da istemedi. O yüzden evdeki bütün aynaların üzerini örttü. Ne zordur insanın kendi içine bakması di mi? ” yorumunu yapıyordu güçlükle.

Tüyleri diken diken eden sahne! Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın hayatı izleyicileri darmadağın etti! 11

Binnur Kaya’nın oynadığı Doktor Hanım, onun içini açması için başka yollar bulmaya ve ilgisini çekecek hikayeler anlatmaya başladı. Bu durumdan hoşnut olan Alya da yavaş yavaş kendisini açtı. Melisa Sözen’in konuk oyuncu olarak katıldığı bölümlerin ne kadar süreceği henüz belli değil. Ancak izleyenler bu bölümleri o kadar ilgiyle izliyor ki sosyal medyada Alya’nın hikayesini çok merak ettiklerini anlatıyorlar.

Melisa Sözen’in müthiş oyunculuğuyla Alya karakteri, ekranın çok konuşulan karakterlerinden birisi olmayı başardı daha ikinci bölümde. Adeta oynamıyor, yaşıyor oyuncu. İzleyici de çoğu zaman irkilerek izliyor bu karakteri.

O kadar yalnız ve sevgiye muhtaç ki onu kullanmaya çalışan ve daha sonrasında şiddet gösteren erkeklerle beraber olmaya bile devam ediyor… Anlattıklarıyla izleyenlerin içini darmadağın ediyor Alya…

OGM Pictures imzalı, yönetmeliğini Cem Karcı’nın yaptığı, Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı dizideki hikayelerin sahibi ise Dr. Gülseren Budayıcıoğlu…

İşte Alya ve Doktor Hanım’ın konuşmalarından bir bölüm ve gelen yorumlardan bazıları…

Tüyleri diken diken eden sahne! Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın hayatı izleyicileri darmadağın etti! 12

Tüyleri diken diken eden sahne! Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın hayatı izleyicileri darmadağın etti! 13

Tüyleri diken diken eden sahne! Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın hayatı izleyicileri darmadağın etti! 14

Tüyleri diken diken eden sahne! Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın hayatı izleyicileri darmadağın etti! 15