Ana sayfa Dizi Haberleri İnanılmaz! Sanki başka birisi! İşte Buğra Gülsoy’un Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki hali…

İnanılmaz! Sanki başka birisi! İşte Buğra Gülsoy’un Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki hali…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Buğra Gülsoy, aylardır hummalı bir şekilde yeni dizisine çalışıyor. Zira dönem dizisi olan TRT’nin Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde rol alacak. Oyuncu, tv8’de oynadığı Kızım dizisinin ardından Kanal D’nin Azize dizisinde oynamış, ancak proje bir kaç bölüm sonra rafa kaldırılmıştı.

Yeni dizisi heyecanla beklenen oyuncu, Büyük Selçuklu imparatorluğundaki taht kavgalarının anlatılacağı dizi için zorlu bir süreç geçiriyor şimdilerde. Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımla saçlarının uzatıldığı bir fotoğrafını paylaşmıştı. Oyuncu bu kez makyaj yapılırken çekilen bir fotoğrafını instagram’dan paylaştı.

Buğra Gülsoy’un muhtemelen bir savaş sahnesi için yüzü makyajla boyanmıştı. Öylesine değişmişti ki oyuncu, muhtemelen o olduğunu bilmeden fotoğrafa bakan birinin tanıması da çok zor olacaktır. Aşağıda Gülsoy’un instagram sayfasından yaptığı o paylaşımı görebilirsiniz…

blank

Diziyle ilgili detaylara gelince…

TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi, oyuncularıyla olduğu kadar dekorları, aksesuarları, kostümleri ve hikayesiyle de dikkat çekecek. Akli Film’in yapımcılığını üstlendiği dizide Gürkan Uygun, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Cemal Toktaş, Leyla Lydia Tuğutlu ve Sevda Erginci rol aldığı dizide bir de Arnavut oyuncu Nik Xhelilaj oynuyor.

Dizinin ilk tanıtım fragmanı da geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Dikkat çekici savaş sahnelerinin olduğu yapım, büyük bütçeli. “Kılıcın parlattığı, kalemin aydınlattığı bir çağın öyküsü” sloganıyla dizi lanse ediliyor.

Buğra Gülsoy dizide Melikşah karakterini canlandıracak. Selçuklu Devleti dönemini anlatan dizide hem taht mücadelesi ekrana gelecek hem de Haşhaşiler ile olan büyük savaşa değinilecek.