Ana sayfa Dizi Haberleri Tüyo sağlam yerden, mahvolacağız! Masumlar Apartmanı yakıp kavuracak bir bölümle geliyor!

Tüyo sağlam yerden, mahvolacağız! Masumlar Apartmanı yakıp kavuracak bir bölümle geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’de Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, geçtiğimiz hafta yılbaşı arası vermiş ve yayınlanmamıştı. Bir haftalık tatilin ardından yeniden kaldığı yerden bu hafta devam edecek. Dizinin Salı akşamı yayınlanacak olan bölümünden iki fragman ekrana geldi ve izleyenler zaten çok sarsıcı bir bölümün gelmekte olduğunu da görüyor.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadığı diziye Tansel Öngel’in de katılımıyla hikayede ilginç gelişmeler yaşanmaya başlamıştı. OGM Pictures imzalı dizinin konusu, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerini yazdığı Madalyonun İçi kitabından alıntılanıyor.

12 Ocak akşamı yayınlanacak olan 17. bölüm öncesinde Ezgi Mola, tüyoyu vermişti. İzleyenleri çok etkileyecek bir bölüm çektiklerini sosyal medyadan paylaşarak heyecanı arttırmıştı oyuncu.

Merakla beklenen yeni bölüm öncesinde iki tanıtım birden yayınlandı. Safiye’nin Naci ve ayrıldığı eşi ile karşılaşmasında neler yaşayacağı merak konusuyken, evde de sinir krizi geçirdiği anlara tanık olacağız.

Kafasında annesinin sesini susturamayan Safiye, iç hesaplaşması sırasında zorlu anlar yaşayacak. İlk kez Han’ın ona sarıldığına şahit olurken, aynı zamanda ikinci fragmanda yer alan ve herkesi de endişelendiren bir tahmin Naci  ile ilgili başka bir gerçeğin olduğunu da ortaya koyacak!

Safiye’nin Naci’den kaçmaya çalıştığı, onun verdiği mektubu almayıp gittiği sahnede Naci’nin yıkıldığı ve yere düşerek ağlamaya başladığı görülüyor. Gidişata bakılırsa Naci’nin ölümcül bir hastalığı var ve ölmeden önce de Safiye’yi son bir kez görmeye geldi! Henüz sadece tahmin ama emareler bu yönde!

Bu arada dizinin 17. bölümünün ne kadar etkileyici olduğunu bir kez daha Ezgi Mola’nın repost ettiği mesajdan da görebiliyoruz. Bir set çalışanının çekimler sırasında tüylerini diken diken eden  bir sahne sonrası sözleri görülüyor.

Tüyo sağlam yerden, mahvolacağız! Masumlar Apartmanı yakıp kavuracak bir bölümle geliyor! 9

“Öyle bir sahne çektik ki tüylerimiz diken diken oldu… Boğazımız düğümlendi… Yine inanılmaz oyunculuklar izleyeceksiniz” sözleriyle Ezgi Mola ve Merve Dizdar etiketlenmiş paylaşımda. Mola da bu paylaşımı sayfasına taşıdı.

Naci’nin “Hiç bir şey geçmeyecek, ölüyorum ben” sözleri fragmanda yankılanırken, Safiye’nin yine tam sevinecekken çok derin bir acı yaşayacağı da anlaşılıyor.

Tüyo sağlam yerden, mahvolacağız! Masumlar Apartmanı yakıp kavuracak bir bölümle geliyor! 10

Ezgi Mola’nın oynadığı Safiye’nin sinir krizi geçirdiği sahneler, izleyenleri de derinden yaralayacak anlara sahne olacak. Muhtemelen Salı akşamı sosyal medyaya da damgasını vuracak bir bölüm izleyenleri bekliyo.

Bu arada Ezgi Mola, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından aşağıdaki paylaşımı yapmıştı. Dizide anneleri Hasibe’yi oynayan Açelya Devrim Yılhan ve Merve Dizdar ile verdiği poza da inanılmaz bir sahne çektikleri notunu düşmüştü.

Tüyo sağlam yerden, mahvolacağız! Masumlar Apartmanı yakıp kavuracak bir bölümle geliyor! 11

Şimdi dizinin yeni bölümü için heyecan dorukta. İşte 17. bölümden yayınlanan iki fragman: