Ana sayfa Dizi Haberleri Ah be Can, keşke gerçek olsan! Kırmızı Oda’da Boncuk’u izleyenleri ümitlendiren sahne!

Ah be Can, keşke gerçek olsan! Kırmızı Oda’da Boncuk’u izleyenleri ümitlendiren sahne!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında Cuma akşamı 19. bölümü yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde izleyenlerin içini yakan hikayelerden birisi de Burcu Biricik’in oynadığı Boncuk’un hikayesini bu hafta da dinlemeye devam ettik. Naif kişiliğinin altında büyük acılar barındıran Boncuk’un ailede gördüğü şiddet ve yaşadığı kötü olaylar bir bir ortaya çıkmakta.

Babasının eve getirip alem yaptığı kadının belalısı ortaya çıkınca, olayların bambaşka bir yere kaydığı hikayede, Boncuk, yaşadıkları travmayı ilk kez anlattı. Eve gelen adam, annesine tecavüz ettikten sonra onu zorla oynattırıp kendilerine de izlettirdi.

Babaları yediği dayağın etkisiyle yerde yatarken evdeki korkunç sahneler, uzun süre bir odada kilitli kalmaları, adamın daha sonra gelip ablasıyla kendisini korkutması, Boncuk’un hayatında büyük bir travma olmuş.

Ah be Can, keşke gerçek olsan! Kırmızı Oda'da Boncuk'u izleyenleri ümitlendiren sahne! 11

Üstüne hiç sevgisini göstermeyen, ilgilenmeyen Sadık’la evlenip Hollanda’da yapayalnız kalan Boncuk, en sonunda Can ile yaşadıklarını da anlatmaya başladı doktor hanıma.

Binnur Kaya’nın hayat verdiği terapiste açılan Boncuk, Can ile bir kafeye gidip çay içtiklerini anlatırken, Can’ın kendisine söyledikleri karşısında da büyük şaşkınlık ve mutluluk yaşadı. Müzisyen olan Can, Boncuk’a, onunla tanışmadan önce uzun zamandır şarkı söylemediğini anlatırken “Toz pembe bir bulut gibisin” diyerek de Boncuk’u şaşırttı.
Ah be Can, keşke gerçek olsan! Kırmızı Oda'da Boncuk'u izleyenleri ümitlendiren sahne! 12

Boncuk, aldığı iltifatlarla utanırken, doktor hanıma anlatırken de sürekli yaptığının yanlış olup olmadığını, kınayıp kınamadığını sordu. Bir süredir Can’dan bahseden Boncuk’un hayal kurduğu tahmin ediliyor ama kafedeki sahneden sonra Can’ın hayal olmadığı daha çok yorumlanıyor sosyal medyada.

Can’ın kendisine karşı anlayışlı tutumundan da sevgiyle bahseden Boncuk’un onunla kısa arkadaşlığında İstanbul’a gideceğini, ablasında olacağını söylemiş olması da camdan bakarken gördüğü kişinin gerçekten Can olduğu düşüncesini doğuruyor.

Olaylar nereye varacak bir sonraki hafta hep birlikte izleyeceğiz ama dizinin takipçileri Can’ın gerçek olması dileğini yorumlarında tekrar edip duruyorlar…

İşte Can ve Boncuk’un kafedeki sahnesi ve ‘Can hayal olmasın’ diyen izleyenlerin yorumları:

Ah be Can, keşke gerçek olsan! Kırmızı Oda'da Boncuk'u izleyenleri ümitlendiren sahne! 13

Ah be Can, keşke gerçek olsan! Kırmızı Oda'da Boncuk'u izleyenleri ümitlendiren sahne! 14

Ah be Can, keşke gerçek olsan! Kırmızı Oda'da Boncuk'u izleyenleri ümitlendiren sahne! 15