Ana sayfa Dizi Haberleri TV8’in yeni dizisi Kırmızı Oda dizisi, efsane bir kadro ve senaryo ile geliyor…

TV8’in yeni dizisi Kırmızı Oda dizisi, efsane bir kadro ve senaryo ile geliyor…

tarafından zk zk

Televiyongazetesi/Detay – Yeni sezon dizileriyle ilgili haberler gelmeye devam ediyor.

Kanallar, uzun bir pandemi arasının ardından yeniden çekimlere ve yeni projeler için hazırlıklara çoktan başladı bile.

Bir kaç ay setlere ara verilmesinin ardından yeni normale dönüşle birlikte binlerce kişinin çalıştığı dizi ve sinema filmi setleri de hız kazandı.

Eylül sezonunda izleyicileri yine pek çok sürpriz bekliyor. Yepyeni hikayeler, yeni kadrolar, yeni hikayelerle gelen dizi haberleri, Ağustos ayı yaklaştıkça artıyor.

Malum sezon Eylül’de başlayacak. Pek çok yeni dizi de bu süreçte izleyicilerle buluşacak. Doğal olarak şu dönemde kadrolar oluşturuluyor, çekimler için ön çalışmalar yapılıyor. Hatta bazı dizilerin çekimleri bile çoktan başladı!

Geçtiğimiz sezondan devam edecek olan dizilerin bazıları sezon arasına devam ederken, bazıları da sete çıktı.

TV8 kanalı da bu geçtiğimiz sezon Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle iddiasını ortaya koymuştu. Daha önce Kızım dizisinin de başarısıyla yeni dizi projelerine daha açık olan kanalın yeni sezonda iddialı bir projesi daha gündemde.

Kiralık Aşk, Ufak Tefek Cinayetler dizilerinin de senaristi olan Meriç Acemi’nin kaleminden çıkan ‘Kırmızı Oda’ dizisi, yeni sezonda heyecan yaratan projelerden birisi olmaya aday!

Sadece Acemi’nin ismi değil, oyuncu kadrosu da ilginç bir işin geldiği izlenimini vermekte.

TV8'in yeni dizisi Kırmızı Oda dizisi, efsane bir kadro ve senaryo ile geliyor... 8

Zira bünyesinde Binnur Kaya gibi bir ismi de barındırmakta. Özellikle komedi projelerinde daha çok rol alan Binnur Kaya, bu kez ağır bir dram dizisiyle ekrana dönecek.

TV8'in yeni dizisi Kırmızı Oda dizisi, efsane bir kadro ve senaryo ile geliyor... 9

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya paylaşımıyla diziye son olarak Ufak Tefek Cinayetler’de oynayan Tülin Özen ve Söz dizisinden sonra Biz Böyleyiz filmiyle konuşulan Meriç Aral da dahil oldu.

Bu iki güçlü ismin de katılımıyla Kırmızı Oda dizisi, önümüzdeki sezonun çok konuşulan işlerinden birisi olmaya aday.

Tanıtım filmini gören izleyiciler de sosyal medyada iddialı bir dizinin gelmekte olduğu ile ilgili yorumlarını yapıyorlar.

İşte diziyle ilgili detaylar: 

Hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinlenilen konular izleyicilerle buluşacak.

Yayınlanan ilk tanıtımdaki sözler, ağır bir dram dizisinin geldiğini gösteriyor. Tanıtımda oyuncuların sesleri duyuluyor ve şu cümleler dökülüyor ağızlarından:

“Çocukluğumdan beri dayak yiyorum. Önce babam döverdi, şimdi de kocam.

Eşimi kaybettim ben, yapayalnız kaldım. Bundan sonra nasıl yaşarım bilmiyorum.

Uzaylılarla iletişim kurdum, yakında dünyayı yok edecekler.Uyanın diyorum, kimse anlamıyor beni.

Annem beni hiç sevmedi. İnsan doğurduğu çocuğu sevmez mi? Madem sevmeyecekti neden doğurdu beni?

Siliyorum,siliyorum olmuyor. Bir türlü temiz olmuyor.”

Tanıtım görüntülerindeki bu ifadelerin ardından Binnur Kaya görüntüye geliyor.

Kaya’nin bir psikiyatristin canlandırdığı da şu ifadelerinden anlaşılıyor:

“Ben bir ruh doktoruyum. Türlü türlü insan gelir buraya. Hepsinin de yüreği yaralı. Yıllardır ortaya çıkacağı günü bekleyen sırlar ağızdan döküldüğünde ağır bir yük kalkar omuzlardan. En güzeli de nedir biliyor musunuz? Kırmızı Oda’ya ağlayarak giren birinin çıkınca gözlerinde gördüğünüz umut ışığı. Ben dinlemeye hazırım, pek siz anlatmaya hazır mısınız?”

Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibini ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarının anlatılacağı “Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak.

Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.