Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi, sezon finali ile izleyenlerden hem övgü hem üzüntü mesajları alıyor!

Üç Kız Kardeş dizisi, sezon finali ile izleyenlerden hem övgü hem üzüntü mesajları alıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- İclal Aydın’ın aynı isimli romanından diziye uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, Kanal D’nin sezondaki en son büyük çıkış yapan dizisi oldu. Ayvalık’ta çekilen dizinin ekrana geldiği ilk günlerde, kimse bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmiyordu. Salı akşamları yayınlanmaya başlayan dizi, reytinglerde birinciliği kimseye bırakmayan atv’nin Destan dizisini adeta tahtından indirdi!

Başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Berker Güven, Özgü Kaya ve Melis Berberoğlu’nun yer aldıkları dizi, entrikası bol, dram hikayesi ile büyük beğeni topladı. Sevgi dolu bir ailede büyüyen üç kız kardeşin başlarına gelenleri anlatan dizide Türkan ve Somer aşkına kilitlendi izleyenler.

İstemediği bir kızla evlendirilen Somer, önce eziyet ettiği Türkan’a daha sonra aşık oldu. İzleyici yavaş yavaş bu aşkı izlerken, yaşanan bazı olaylar sonrasında ayrılıklarıyla da hüzünlendi. Üç Kız Kardeş dizisi, bu hafta ekrana gelen 16. bölümüyle sezon arası verdi.

Üç Kız Kardeş dizisi, sezon finali ile izleyenlerden hem övgü hem üzüntü mesajları alıyor! 9

Fakat izleyici, daha yeni yeni alıştığı diziyi pek de bırakmak istemedi! Diziyi takip edenler, sezonun sonunda ekrana gelmeye başlayan Üç Kız Kardeş dizisinin sezon finali sonrasında diziyi çok özleyeceklerini ve merakla yaşanacakları beklediklerini sosyal medyadan duyuruyorlar.

Dizinin hikayesi öne çıkan iki ismi Türkan ve Somer’e hayat veren Özgü Kaya ve Berker Güven, bu diziyle hem oyunculukları açısından hem de ekran uyumu açısından beğeni topladılar. Birbirlerine çok yakıştırılan ikilinin hayranları, yeni sezonu iple çektiklerini sıkça paylaşmaktalar.

Üç Kız Kardeş dizisi, sezon finali ile izleyenlerden hem övgü hem üzüntü mesajları alıyor! 10

Bu arada reytinglerde yine izleyiciyi şaşırtmayan Üç Kız Kardeş dizisi, sezona ihtişamlı bir kapanış yaptı adeta! Günün en çok izlenen dizisi olarak birinciliği kaptırmadan ekrana ara verdi. Dizi, tüm izleyici gruplarında en iyi reytingleri alarak sezona birincilikle ederken arkasında ‘Çok özleyeceğiz’ yorumlarını bıraktı…

Üç Kız Kardeş dizisi, sezon finali ile izleyenlerden hem övgü hem üzüntü mesajları alıyor! 11

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle Eylül ayında Kanal D ekranlarında olacak.