Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya’dan dikkat çeken açıklama: Seçici olmak için yapmadım!

Serenay Sarıkaya’dan dikkat çeken açıklama: Seçici olmak için yapmadım!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya, Fox TV’de ilk bölümü yayınlanan İbrahim Selim İle Bu Gece programına konuk oldu geçtiğimiz hafta. Alice Müzikali’nde birlikte sahneye çıktığı İbrahim Selim’in daha önce Youtube’da yayınlanan programına iki kez daha katılmıştı. Yine Youtube’de ilk programının da konuğu olan Sarıkaya, meslektaşının ekrandaki ilk programında da konuk oldu.

Son dönemde ekrandaki dizilerde rol almayan oyuncu, uzun bir süre de projelerine ara vermişti. Bergen filminde oynaması beklenirken son anda vazgeçen Sarıkaya, Netflix için çekilen Şahmaran isimli dizide rol almayı seçti. Yine bir dijital dizi olan Fi’de yer aldıktan sonra çok konuşulan oyuncu, son dönemde de Alice Müzikali ile ilk sahne deneyimini yaşamış ve büyük beğeni toplamıştı.

Serenay Sarıkaya’nın programdaki samimi açıklamaları, hayranları tarafından da heyecanla takip edildi. Kendisiyle ilgili esprili söylemleri, açıklamalarıyla içten bir sohbet gerçekleştiren Serenay Sarıkaya, kendisine gelen projeleri nasıl seçtiği ile ilgili soruya da aynı içtenlikle yanıt verdi.

Serenay Sarıkaya'dan dikkat çeken açıklama: Seçici olmak için yapmadım! 8

İbrahim Selim’in “Kariyerinin çok erken zamanında yüksek bir seviyeye yerleştin. Daha zor iş kabul etmeye başladın mı? Daha seçici olman gerektiğini düşünüyor musun?” sorusu üzerine Sarıkaya “Hiç seçici olmak için yapmadım bunu” diyerek içinden geldiği, kalbine dokunan projeleri tercih ettiğini anlattı.

“Hep yaptığımın dışında bir şeyler arayışında oldum. O da beni bir süre geri tuttu her şey olup biterken ama bunu bilinçli yapmadım. Onu beğenmedim, kesin bana harika bir şey gelir duygusu ile yapmadım. Onun hiç bir açıklaması yok bende gerçekten. Bazen ortada bir hikaye bile yokken sadece bir fikre tutulup gidebiliyorum. Bazen bir senaryoya tutulup gidebiliyorum. Onun bir formülü olmadığı için bu konuda hakikaten ‘şuna göre seçim yapıyorum’ diyebileceğim bir şey yok. Tamamen kalbimin götürdüğü yere gidiyorum” diyen Serenay Sarıkaya, Alice Müzikali ile sahneye çıkmaktan çok mutlu olduğunu ve sahneye yeniden çıkmak istediğini de belirtti.

Serenay Sarıkaya'dan dikkat çeken açıklama: Seçici olmak için yapmadım! 9

“Planlıyor musun yeni bir şeyler yapmak sahnede?” sorusuna oyuncu, sahnede olmaktan, canlı olarak insanlarla birebir karşı karşıya olmaktan mutlu olduğunu ancak riskleri olması nedeniyle de bir korku yaşadığını saklamadı. Sarıkaya, “Bendeki korkusu bitmese de çok sevdim. İnsanlara canlı o anda değebilmek çok acayip bir şey…” diye konuştu.

Alice Müzikali, uzun bir süre pandemi arası vermiş ve daha sonra yeniden sahnelenmişti. Ancak sezonu bitiren oyunun yeniden devam etme olasılığı da merak konusuydu. Serenay Sarıkaya, sahneyi çok sevdiğini belirttiği konuşmasında “Umarım Alice devam eder. Daha hiç sıkılamadık bile yani o kadar taze geliyor ki. İki sene pandemiden sonra o kadar” diyerek böyle bir ihtimalin var olduğunu da ortaya koymuş oldu.

Bu arada Alice sonrasında yine sahnede olmak isteyeceğini de belirten oyuncu, “Bu kadar iddialı bir şeye cesaret edebilir miyim bilmiyorum ama sahne isterim” diye konuştu…