Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Üç Kız Kardeş dizisini hayranları yine birinci yaptı!

Üç Kız Kardeş dizisini hayranları yine birinci yaptı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 49’uncu bölümüyle yine zirvede yer aldı. Gökberk Demirci de dizinin hikayesine Kartal karakteri ile katılarak, heyecanı daha da artırdı.

Dizinin ekrana gelen yeni bölümü tüm kişiler kategorisinde en yüksek izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu. İzleyenlere duygusal anlar yaşatan dizinin bu haftaki bölümüne, Türkan ve Somer’in boşanma sahnesi damga vurdu.

Üç Kız Kardeş dizisinin reytinglerinin her hafta iyi seviyede gelmesi, tüm kişiler kategorisinde birincilikler elde etmesi, projenin üçüncü sezonda da güçlü bir şekilde devam edeceğinin mesajı olarak da algılanıyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin 49. bölümü ile AB ve ABC1 kategorilerinde de beşincilik elde ettiğini hatırlatalım.

Yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün oturduğu, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik’in kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosu şöyle:

“Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Ayça İnci, Güldestan Yüce, Gökberk Demirci.”

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan “Üç Kız Kardeş” yeni bölümleriyle her salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…