Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin Neva’sı Başak Gümülcinelioğlu podyuma çıkıyor!

Yargı dizisinin Neva’sı Başak Gümülcinelioğlu podyuma çıkıyor!

tarafından zk zk

Kanal D’de Pazar akşamları yayınlanan ve büyük beğeni kazanan Yargı dizisinde öne çıkan isimlerden bir tanesi de Neva karakteri. Bu karaktere başarılı oyuncu Başak Gümülcinelioğlu hayat vermekte. Yargı dizisinden önce oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinde de Pırıl karakteri ile dikkatleri çekmişti.

Yargı’da Savcı Pars’ın kız kardeşi Hakime Neva olarak beğeniyle izlenen oyuncu, 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesi ile özel bir proje için podyuma çıkacak.

‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ projesi kapsamında ilk kez podyuma çıkacak olmanın da heyecanını yaşıyor güzel oyuncu. Ekranda ‘Hakime’ olarak başarılı bir performans sergileyen Gümülcinelioğlu, podyum için şimdiden hazırlığa başladı.

Üniversite öğrencisi genç kadınların eğitimine destek olmak için podyuma çıkacak olan güzel oyuncu ‘Hayatımın en anlamlı yürüyüşü olacak’ diye konuştu oyuncu.

Yargı dizisinin Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu podyuma çıkıyor! 7

Başak Gümülcinelioğlu, 8 Mart’ta Uniq Hall’de gerçekleşecek olan ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ projesinde podyuma çıkacak.

Çağla Şıkel’in sunuculuğunu üstleneceği, Cem Yılmaz’ın açık arttırma yöneteceği geceyle üniversite öğrencisi genç kadınların eğitimine destek olunacak.

ŞİMDİDEN DİZLERİM TİTRİYOR!

Çok heyecanlı olduğunu ve şimdiden dizlerinin titrediğini söyleyen Başak Gümülcinelioğlu ‘Yıllardır sahnede olmama rağmen, tarifsiz bir heyecan içindeyim. Çok özel bir günde, kız öğrenciler için yürüyecek olmak çok büyük bir mutluluk. Hayatımın en anlamlı yürüyüşü olacak’ dedi