Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisinin Aysel’i Goncagül Sunar yeni diziyle yeniden ekranda!

Üç Kuruş dizisinin Aysel’i Goncagül Sunar yeni diziyle yeniden ekranda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1970 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Goncagül Sunar, sinema filmlerinin yanı sıra uzun süredir de dizilerde yer almayı sürdürüyor. Asmalı Konak dizisindeki Hayriye karakterinden bugüne birçok projede yer alan usta oyuncu, birbirinden farklı rollerde çok başarılı performanslar ortaya koydu.

Çemberimde Gül Oya dizisinde Canan olarak izlediğimiz oyuncu, Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde ise Şükran olarak dikkatleri çekmişti. Önceki yıl Benim Tatlı Yalanım isimli dizide yer aldıktan sonra bir süre dizilere ara veren Goncagül Sunar, bu sezon ise Üç Kuruş ile yeniden ekranlara dönüş yaptı.

Show TV ekranında tek sezon süren Üç Kuruş dizisinde Aysel karakterinde izlediğimiz oyuncu, yaz dönemi için de yine çalışmaya karar verdi. TRT1’de 16 Temmuz Cumartesi günü yayınlanacak olan Mükemmel Eşleşme isimli dizinin kadrosuna katılan ünlü oyuncu, geniş bir oyuncu kadrosu ile birlikte yeniden izleyicilerle buluşacak.

Üç Kuruş dizisinin Aysel'i Goncagül Sunar yeni diziyle yeniden ekranda! 7

Ahmet Kayakesen’in canlandırdığı Kerem karakterinin annesi rolünde izleyeceğimiz oyuncu, kadroya katılan en son isim oldu. Oyuncu dizinin setinden yaptığı paylaşımlarla da hayranlarına yeni imajını gösterdi.

“Sette geceyi beklerken” mesajı ile paylaşım yapan ünlü oyuncu, gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalıştıklarını da ifade etmiş oldu.

Birol Güven’in senaryosunu yazdığı ve yapımcısı olduğu Mükemmel Eşleşme, TRT1’in aile konseptini taşıyan eğlenceli hikayelerinden birisi olarak öne çıkacak.

Üç Kuruş dizisinin Aysel'i Goncagül Sunar yeni diziyle yeniden ekranda! 27

Görücü usulü ile evliliğe giden bir aşkın anlatıldığı dizide Ayşegül Günay, Cem Zeynel Kılıç, Eylül Öztürk, Ayhan Taş, Volkan Severcan ve Asuman Dabak gibi isimler de bulunuyor.

Dizide erkek başrol olarak Ahmet Kayakesen bulunurken, kadın başrol olarak da Gizem Sevim’i izleyebilirsiniz.