Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş ile sosyal medyada yükselişe geçen Ekin Koç’un yeni partneri bakın kim?

Üç Kuruş ile sosyal medyada yükselişe geçen Ekin Koç’un yeni partneri bakın kim?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son olarak Show TV’nin Üç Kuruş dizisiyle ekranlara gelen Ekin Koç, 2011 yılında ilk kez kamera karşısına geçmiş ancak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde oynadığı Sultan Ahmet ile bdikkatleri çekmişti. 2016 yılında yer aldığı dizideki rolünün ardından da hayran sayısını giderek arttırdı oyuncu.

Geçtiğimiz sezon ekranlara gelen Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde oynadığı Ahmed Sencer rolü de yine Ekin Koç’un televizyon ekranlarına damgasını vurduğu işlerden birisi oldu. Koç, bu sezon ise Uraz Kaygılaroğlu ile başrolünde yer aldığı dizide, partneri Aslıhan Malboro ile de iyi bir uyum yakaldı ve sezon boyunca beğeni topladı oyunculuğu ile.

Sosyal medyada da en popüler erkek oyuncular arasında hızla yükseldi Ekin Koç. Mayıs sonunda Üç Kuruş dizisi final yapmıştı. Ekin Koç, dijital medya ölçümleme servisi Somera’nın araştırmasına göre, 15 Mayıs-15 aziran tarihleri arasınad sosyal medyada en çok konuşulan erkek ouncular arasında 4. sırada yer almakta.

Üç Kuruş ile sosyal medyada yükselişe geçen Ekin Koç'un yeni partneri bakın kim? 9

Yapılan paylaşım sayıları baz alınarak ortaya çıkan sonuçlara göre, 1 milyon 215 bin 450 ileti ile Ekin Koç, listenin 4. sırasında yer almakta. Kardeşlerim dizisinde Doruk rolü ile son dönemin çok konuşulan genç oyuncularından Onur Seyit Yaran’ın birinci sırada yer aldığı listede, yine Kardeşlerim dizisinde Ömer’i oynayan Yiğit Koçak ikinci ve final yapan Kaderimin Oyunu dizisinde oynayan Akın Akınözü de üçüncü durumda bulunuyor.

Üç Kuruş ile sosyal medyada yükselişe geçen Ekin Koç'un yeni partneri bakın kim? 10

Ekin Koç’ın rol aldığı Üç Kuruş dizisi, ekranda istenen seviyede bir reyting başarısı sağlayamadı. Ancak Show TV, diziyi bir sezon boyunca yayında tuttu. Sadık bir izleyici kitlesi ile ortalama reytingler alan dizi ile birlikte Ekin Koç, ekranın dikkat çeken isimlerden olmayı da başardı. 1992 Antalya doğumlu olan oyuncu, 2011 yılından beri setlerde. Benim Adım Gültepe dizisindeki Seyfi karakteri ile beğeni toplayan oyuncu, asıl çıkışını Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi ile yapmıştı.

Üç Kuruş ile sosyal medyada yükselişe geçen Ekin Koç'un yeni partneri bakın kim? 11

Hayat Sırları, Bozkır dizileri ile de adından söz ettiren Ekin Koç, iki sezondur ekranda. Önce Uyanış Büyük Selçuklu sonra da Üç Kuruş dizisindeki oyunculuğu ile de beğeni topladı. Böylece sosyal medyada da gündemden düşmedi oyuncu. Üç Kuruş’un ömrü kısa sürse de Efe karakteri ile dizinin en çok konuşulan ismi olmayı da başardı Ekin Koç.

Hayranları oyuncuya sosyal medyadan etkin bir şekilde destek vermeye devam ediyor. Yapımcıların da gözdesi olan Ekin Koç, şu sıralar Kurak Günler isimli bir sinema filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Yeni partneri ise yine genç kuşağın başarılı kadın oyuncularından Ayça Ayşin Turan olacak. Şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başlanan film için ikilinin hayranları heyecanda.

İlgi çeken bu partnerlik için “Mükemmel bir şey gelecek gibi gözüküyor” şeklinde yorumlar yapılmakta. Partner olarak Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan’ın birbirlerine çok yakıştıkları dillendirilmekte…