Ana sayfa Sosyal Medya Üçlük basket atamayan Kerem Bürsin, Güneşi Beklerken dizisinin gerçek yüzünü açıkladı!

Üçlük basket atamayan Kerem Bürsin, Güneşi Beklerken dizisinin gerçek yüzünü açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2013 yılında Türkiye’ye gelen ve 6 ay boyunca da Türkçesini geliştirmeye çaba harcayan Kerem Bürsin, tam ABD’ye geri dönecek iken Güneşi Beklerken dizisinden teklif aldı. Dizi sayesinde tanınan ve popülerlik kazanan Kerem Bürsin, bir arkadaşı vasıtası ile görüşmeye gitti ve daha ilk deneme çekiminde role kabul edildi.

Güneşi Beklerken dizisi, oyuncunun ilk işiydi. Hem de ABD’de 4 sene boyunca dizilerde rol almak için çalmadığı kapı kalmadığı bir dönemden sonra önüne geldi. Ancak Güneşi Beklerken dizisinin arka planı, dizinin izleyicilerinin gördüklerinden daha da başkaydı. Altan Dönmez’in yönetmenliğini yaptığı Güneşi Beklerken tam bir ekip çalışmasının ürünüydü.

Üçlük basket atamayan Kerem Bürsin, Güneşi Beklerken dizisinin gerçek yüzünü açıkladı! 7

Kerem Bürsin, üçlük basket atamayan birisi olduğunu kimse bilmiyor.Ancak diziyi izleyenler Kerem Sayer karakterinin neler yaptığını biliyor. Youtube’da katıldığı sohbet programında o günlere geri dönen ve dizinin arka planında yaşananları anlatan Kerem Bürsin, birçok dizi izleyicisini şaşırtacak sözler söyledi:

“Basketbolda felaketim, o yönetmenimizin başarısıydı! Bir sahne geliyordu üçlük atar, direk girer. Ama sette 3 saat üçlük atmaya çalışıyorum, girmiyor. Montaj harikası olduğu için diziler ve filmler, onu çok güzel yedirdik.

Karakter benim çok hoşuma gitmişti. Karakterin geçmişi, travmaları, asiliği. Biraz da benden uzak bir karakter olduğu için daha da eğlenebildim. Hep yapmak istediğim şeyleri bu karakter ile yapabildim. İlk işinin getirdiği enerji de çok başka oluyor. Kaybedecek çok bir şeyin de yok.

Bir dizi olsun dizi olsun diye Amerika’da 4 senem hayır cevabı ile geçti. Sonra o iş olunca, senaryo ne olursa olsun, her şeyi bir mantık çerçevesine sığdırıp olduruyorsun. Yönetmen de, öbür oyuncular da ekip de buna dahil olunca bambaşka bir enerji oluyor. O dizinin en büyük sırrı, başarının sırrı oydu. Muazzam bir ekip işiydi. Hepimiz ekiptik.”

Keram Sayer karakterini canlandıran oyuncu,ismin bir tesadüf olduğunu, senaryoyu gördüğünde kendisinin buna karşı çıktığını belirtti. Kerem Bürsin, ama herkesin beğendiğini ve ters tepeceğini düşündüğünü ama bir şekilde sevildiğini sözlerine ekledi.