Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler çileden çıkardı! Dakikalarca bakışıp durdular!

Ufak Tefek Cinayetler çileden çıkardı! Dakikalarca bakışıp durdular!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin dizisi Ufak Tefek Cinayetler, her hafta yeni bölümüyle eleştiri oklarının hedefi olmaya devam ediyor. Dün akşam yayınlanan bölüm de sosyal medyada izleyenler tarafından eleştirilere maruz kaldı.

Diziyi beğenen ve izleyen pek çok izleyici, eleştirilere karşı eleştiri geliştirse de dizinin sosyal medya hesaplarında sürekli olarak bazı konularda tepkiler devam ediyor. Özellikle karakterlerin birbirlerine uzun uzun baktıkları ve bir türlü konuşmaya geçemedikleri anlar, en büyük eleştiri konusu oluyor. Dizinin artık Hint dizileri gibi uzun bakışmalarla dolu olduğunu söyleyen izleyiciler, bu sahnelerde sıkılıp kanal değiştirdiklerini anlatıyorlar yorumlarında.

 

Ufak Tefek Cinayetler çileden çıkardı! Dakikalarca bakışıp durdular! 8

Senaristlere seslenen bir izleyicinin “Siz de yabancı dizileri izliyorsunuz, biraz feyz alsanız, eleştirilerimizi dikkate alsanız çok daha iyi olacak” şeklindeki bir yorumu da dikkat çekti. Senaryonun artık heyecanı arttırmadığını söyleyen ve her hafta ‘Belki bu bölüm değişir’ diyerek beklediklerini anlatan izleyenlerden bir çoğu, mantık hataları ve normal hayatta olmayacak şekilde bazı konuların ilerleyemeyişine tepki gösteriyor. Eleştirilerin büyük çoğunluğu da oyuncuların uzun uzun birbirlerine bakıp bir türlü konuşmaya geçememesine oluyor. Her hafta uzun süreli bir bölümün yetişmesi için teknik anlamda yapılan bir durum olsa da ekranda artık akmayan, sürüklemeyen sahneler ve bir türlü ağızdan çıkmayan cümleler, ekran başındakilerin heyecanını arttırmak yerine daha da geriyor. Sosyal medyadaki yorumlara bakmak yeterli bu durumu görmek için.

Oh, Oya sonunda söyledi de kurtulduk!

Dün akşam yayınlanan bölümde Oya’nın sonunda Burcu’nun hamile olmadığını itiraf etmesi büyük bir merakla bekleniyordu. Oya gerçeği söyledi ama izleyenlerin pek çok itirazı vardı. Burcu’ya neden 3 gün veya 2 gün değil de 3 hafta verdiği çok konuşuldu. Ayrıca buzluğa kilitlenirken elinde kalan bilekliğin sahibini araması ve evdeki yemekte bunu bir türlü o söylememesi de izleyenleri kızdırdı. Kendisini oraya kilitleyen kişinin bileğinden kopardığını söylememesine sosyal medyadan tepkiler geldi.

Ufak Tefek Cinayetler çileden çıkardı! Dakikalarca bakışıp durdular! 9

Mehmet’in doktor olan Oya’ya değil de neredeyse Burcu’nun yalanlarına da inanmaya hazır halde duruşu izleyiciyi şaşırttı. Burcu’nun rapor alacağını söylemesi üzerine de “Oya ultrason çekmedi mi zaten delil elinde” diyerek Burcu’nun gelecek haftaki bölümde rapor getirmesi halinde diziye inançlarını yitireceklerini ifade ediyor izleyenler.

Merve’nin Oya ve Serhan arasında gelişen durumu anlamaması da bir başka eleştiri konusu oldu. Ayrıca Merve’nin Tunç ile konuşup yaşananların suçlusunu Burcu ilan etmesi de izleyicinin tepkisine neden oldu. Tunç’un bu kadar çabuk inanmasına anlam verilemedi.