Ana sayfa Foto Galeri Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve çöktü mü, yoksa bu sözde bir çöküş mü?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve çöktü mü, yoksa bu sözde bir çöküş mü?

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve çöktü mü, yoksa bu sözde bir çöküş mü? 7

Arzu’dan Sarmaşık’ı yemeğe davet edip açıklama yapmasını, Oya’dan site yönetim kurulunu toplayıp tutuklamanın yanlışlıktan ibaret olduğunu söylemesini, Pelin’den ise okul yönetim kurulunda sorunun yakında çözüleceğini anlatmasını istedi. Arzu yemekleri pişirdi, Oya yönetim kurulunu topladı ama Pelin ne yaptı? Tam akbaba… Her şey doğruymuş. Serhan dolandırıcıymış dedi. Pislik dediğini duyar gibiyim.

Arzu daha dün zeytinyağlı sarma yapıyordu, yahu kocasının aldatma görüntülerini yedeklemeyi ihmal etti ya bu kadın… Ama inanmazsın Letafet Teyze’cim,Arzu şirket kurup Serhan’ın müşterilerini kendine alıyor. Portföyü (eğer toplayabilirse) Serhan temize çıkınca geri verir mi dersin? Hayatta vermez. Yahu alyansı çıkarınca IQ’su mu arttı nedir?

Ah, atladım… Bir ziyaretçisi daha oldu Merve’nin. Kim hayatta tahmin edemezsin: Edip. İnsancıl duygularla ziyarete gelmiş. Kim sevindi, kim üzüldü çetelesi tutmayı bırakıp hayatına bir yön çizmesini önerdi ki bu öneri doğrultusunda -fragmanlarda da görmüşsündür, Merve’cim evini sattı. Kim aldı dersin? Pelin. Şok şok şok. Fırsattan istifade derler ya, aynen öyle. Sonun yaklaştı Pelin. Merve hele ayaklansın seni ıstakoz gibi canlı canlı kaynar suya atacak…