Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezon sürprizi ortaya çıktı!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezon sürprizi ortaya çıktı!

tarafından ker_def
Yeni sezonda ekrana bomba gibi dönmesi beklenen dizilerden birisi de Ufak Tefek Cinayetler…

Star TV’nin geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizisi, yeni sezonda da bomba gibi bölümlerle ekranda olmaya hazırlanıyor.

Tabii ki hangi gün yayınlanacağı konusunda bir belirsizlik olduğunu söyleyebiliriz. Zira, salı akşamları müthiş çıkış yapan Erkenci Kuş dizisi tuttu ve Star TV yerini değiştirmek istemeyebilir. Bu durumda da Ufak Tefek Cinayetler’in başka güne kaydırılması gerekecek.

Diziyle ilgili bir sürpriz de ortaya çıktı. Yeni sezon için aranan erkek oyuncu bulundu.

Meriç Acemi’nin kaleme aldığı Ay Yapım imzalı dizinin kadrosuna geçen günlerde ödüllü oyuncu Ushan Çakır’ın katıldığı ortaya çıkmıştı. Dizinin diğer önemli erkek oyuncusu için de arayışlar sonuçlandı ve Osman Sonant ile anlaşma sağlandı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezon sürprizi ortaya çıktı! 7

Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşcil ve Mert Fırat’ın hayat verdiği eski lise arkadaşı Oya, Merve, Arzu, Pelin ve Serhan’ın hikâyesinin etrafında dönen dizinin yeni oyuncusu Osman Sonant, geçmişte “Leyla ile Mecnun” dizisiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

1 Ocak 1979 İstanbul doğumlu olan Sonant, Behzat Ç. dizisinde Yavuz karakteri ile ekranda ilk kez yer almıştı. Türk Malı dizisinde Sifo, Leyla ile Mecnun’da Yavuz, Ben de Özledim’de Osman, Beş Kardeş dizisinde Orhan, Fi dizisinde ise Sadık karakterleriyle izleyiclierin karşısına geçmişti.

Sonant’ın çok sayıda sinema filmi de bulunduğunu belirtelim.