Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler hiç beklenmedik bir atakla şaşırttı! Oya suya girince zihni açıldı resmen!

Ufak Tefek Cinayetler hiç beklenmedik bir atakla şaşırttı! Oya suya girince zihni açıldı resmen!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in son bölümde Merve hain planlarına devam ederken Serhan, Merve’nin sözlerinden şüphelenmeye ve rahatsız olmaya başlıyor.

Elif’in Merve ile kurduğu tuzakta iyice dibe batan Oya, ailesinin yanına kaçıyor.

Oya’nın denize girdiği ve intihar gibi görünen anlarda, gözleri önünde tüm yaşadıklarını tahlil eden Oya için artık başka bir dönem başlayacak.

Ufak Tefek Cinayetler hiç beklenmedik bir atakla şaşırttı! Oya suya girince zihni açıldı resmen! 10

Bu kez ipleri eline alan Oya, yeni bölümde Elif’in peşine düşüyor. Oya’nın Tıp Fakültesi’nde en güçlü rakibi olduğu öğrenilen Elif’in kendisini zehirlediğini anlayan Oya, Elif’e hiç beklemediği bir oyun kuruyor.

Oya artık Merve’nin oyununu çözdü ve Merve ile işbirliği yaptığını anlıyor.

Kan raporlarıyla zehirlendiğini ispatlayıp Elif’i şikayet ederek doktorluğunu elinden alma tehdidinde bulunan Oya, yeni bir plan kuruyor.

Ufak Tefek Cinayetler hiç beklenmedik bir atakla şaşırttı! Oya suya girince zihni açıldı resmen! 11

Elif, Merve’yi arayıp Oya’nın öldüğünü söylüyor. Merve’nin kalakaldığı anlarda Oya ise Elif’e “Dur dur, ben daha sevindireceğim onu, bekle” sözleriyle büyük bir savaşın başlayacağının işaretini veriyor.

Anlaşılan Ufak Tefek Cinayetler’in 28. bölümü herkes için sürprizler taşıyarak geliyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Sosyal medyada da izleyenleri heyecanlandıran yeni bölüm tanıtımı, diziyi neredeyse bırakmak üzere olduğunu söyleyen pek çok izleyicinin “Sonunda Oya geliyor, harekete geçti” yorumları yapmasına neden oldu.

Ufak Tefek Cinayetler hiç beklenmedik bir atakla şaşırttı! Oya suya girince zihni açıldı resmen! 10

Uzun süredir Oya’nın saflıklarına kızan izleyenler, artık masaya yumruğunu vurma sırasının Oya’ya gelmesine mutlu oldu. Oya’nın sürekli ‘salak’ yerine konulduğunu söyleyen izleyiciler, senaristlerden artık kendilerini şaşırtacak hamleler bekliyorlar. Bu konuda umutları arttıran tanıtım ise, herkesi heyecanlandırdı.

Bir izleyicinin yaptığı şu yorum ise dikkat çekti: “Yalnız Oyanın her şeyi anlaması için beynine su kaçması gerekiyormuş!”

Ufak Tefek Cinayetler hiç beklenmedik bir atakla şaşırttı! Oya suya girince zihni açıldı resmen! 13

Bazı izleyenler de durumu ti’ye alıp, “Ara sıra Oya’yı suya sokun da aklı başına gelsin!” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

İşte 28. bölümden herkesi şaşkına çeviren o sahne: