Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’i bebek korkusu sardı! Gerçekten doğruysa!

Ufak Tefek Cinayetler’i bebek korkusu sardı! Gerçekten doğruysa!

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler'i bebek korkusu sardı! Gerçekten doğruysa! 7

Televizyongazetesi/ Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda Burcu’nun hamilelik yalanını sürdürdüğü görülürken kimi izleyenler de gerçek olma ihtimali üzerine hayli can sıkıcı durumların yaşanacağına atıfta bulunmaya başladı.

Başrollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Tülin Özen ve Bade İşçil’in paylaştığı dizinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümünde Mehmet’i kaybedeceğini anlayan Burcu bir hamilelik yalanı uydurmuştu. Mehmet Arzu’ya dönmesin diye elinden geleni ardına koymayan Burcu, dizide Arzu’nun tarafını tutan izleyiciyi de sosyal medyada bir hayli kızdırmışa benziyor!

Evini, çocuklarını ve eşini özleyen Mehmet, yaptığı yanlıştan dönmeye çalışsa da Burcu kurnazlıklarıyla anlaşılan Mehmet’i uzun süre daha oyalayacak.

Ortaya bir hamilelik yalanı atan Burcu, evlilik kararını hızlandırmak için bu yalanı atmış olabilir ama yeni fragmanda yer alan bazı sahneler akılları da karıştırmıyor değil!

Mehmet’in peşine takılıp, Arzu ve çocuklarla birlikte Uludağ tatiline giden Burcu, sinsi planıyla herkesi kızdırdı.

Hamilelik yalanıyla da herkesin kafasını karıştıran Burcu, bu yalanını daha ne kadar sürdürecek bilinmez ama Mehmet’le birlikte Oya’ya kontrole gidince yakayı ele vereceğe benziyor. İzleyenlerin bir çoğu ise Burcu’nun ava giderken avlanacağını düşünüyor.

Peki ya durum öyle değilse? Acaba gerçeklik payı var mı?

Detaylar haberimizin devamında…