Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de Metro’daki ayrıntıyı farkettiniz mi? Büyük bir ters köşe mi o?

Ufak Tefek Cinayetler’de Metro’daki ayrıntıyı farkettiniz mi? Büyük bir ters köşe mi o?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
42. bölümü yarın (20 Kasım) yayınlanacak olan Ufak Tefek Cinayetler’in yeni tanıtımındaki bir ayrıntı, sosyal medyada konuşulmakta.

Dizinin 2. fragmanında Merve’nin Kerim ile yaptığı konuşmada ‘Ben bitti demeden bitmez” sözü dikkat çekti.

Kerim’in Serhan’dan boşanmasını istediği Merve’nin ona ne yanıt vereceği merakla bekleniyor ancak fragmanda ters bir kurgu olduğu ihtimali, izleyicilerin sosyal medyadaki yorumlarına da yansımakta.

Oya’nın geçmişe dair anlatımıyla Serhan ile ikisini metro beklerken görüyoruz. Oya, “O metroda hayatımın en güzel anlarından birini yaşayacağımı bilmiyordum” diye konuşuyor. Metroda giderken ise Serhan “Her şey bitti” diyerek Oya’yı şaşırtıyor. İşte Merve’nin ‘Ben bitti demeden bitmez’ sözü de bu konuşmanın üstüne geliyor.

Ufak Tefek Cinayetler'de Metro'daki ayrıntıyı farkettiniz mi? Büyük bir ters köşe mi o? 8

Gerçekten Merve’nin söylediği gibi bitmediyse, Serhan neden bitti diyor? Oya’nın geçmişi hatırlayıp ‘hayatımın en güzel anı’ dediği o an, gerçekten Merve’nin dediği gibiyse Oya için güzel bir an olamazdı ve bu şekilde anlatmazdı!

Dolayısıyla Merve aslında o sözü, daha önce söyledi. Fragmana ise sanki Merve, Serhan’ın Oya ile konuşmasından sonra söylemiş gibi yansıdı. Yani Merve’nin sözü, önceki bir konuşmadan. En azından fragmanı izleyenler bu şekilde düşünüyor.

Dizinin yeni bölümünde Kerim’in Merve’yi bulmasından sonra Merve’nin Serhan’dan boşanma kararı vereceği ve Oya ile Serhan’ın da bir araya geleceği ihtimali ağır basıyor.

Ufak Tefek Cinayetler'de Metro'daki ayrıntıyı farkettiniz mi? Büyük bir ters köşe mi o? 9

Yani fragman tam bir şaşırtmaca olabilir. Olayların oluş sırasına göre değil, karışık bir şekilde kurgulanmasıyla izleyiciye ters köşe yapılma ihtimali yüksek!

İŞTE YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Sarmaşık kadınları yol ayrımında!

Hasret bitiyor! Merve ve Kerim nihayet Paris’te buluşup özlem gideriyorlar. Başkomiser Kemal, açtığı soruşturmayla Sarmaşık sakinlerinin üstüne karabasan gibi çöküyor. Merve, Pelin ve Oya… Her biri büyük bir yol ayrımında. Bir an önce karar vermeleri gerekiyor. Üstelik filmi ileri sarıp tüyo alma şansları da yok. Tek bir atış, tek bir karar! Merve boşanmak için ilk adımı atıp yepyeni bir dönem başlatacak mı? Oya, Kerim’in isteğini yerine getirip, Serhan’a ihanet edecek mi? Pelin, Emre’yle gitmeyi mi seçecek yoksa Taylan’la kalmayı mı?