Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem İkili, replikleriyle dikkat çekiyor! Yeni bir bayram türettiler!

Muhteşem İkili, replikleriyle dikkat çekiyor! Yeni bir bayram türettiler!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

Kanal D’de Perşembe akşamları ekrana gelen Muhteşem İkili dizisinde öyle replikler var ki izleyiciyi gülmekten kırıp geçiriyor.

Yeni bölümde, Öykü Karayel’in oynadığı Yağmur’un, Kerem Bursin’in oynadığı eski eşi ve oğlunun babası MKC’ye söylediği “Seninle boşandığım gün kişisel bayramım” sözleri izleyenleri çok güldürecek.

MKC ve Yağmur’un bitmek bilmeyen takışmaları, ortaya kahkahalar attıran diyaloglar çıkarıyor. MKC’nin bu sözlere verdiği “Sabotaj bayramı” sözü de hayli ironik! “Benim mutluluğumu, ailemi, huzurumu mutlu etmenin bayramı” cümleleriyle MKC, bu boşanmadan hiç de mutlu olmadığını anlatıyor.

Muhteşem İkili, replikleriyle dikkat çekiyor! Yeni bir bayram türettiler! 7

Yeni bölümde MKC ve Yağmur’un keyifli atışmalarını izlerken aynı zamanda ayrıldığı eşini hala sevdiği görülen MKC’nin ona karşı hassasiyetini göreceğiz. Yağmur’un MKC’yi anlatırken, onun sevdiklerini korumak için canını verebilecek kadar fedakar olduğu sözleri de ayrılsalar da hala birbirlerini sevdiklerinin bir ispatı olacak.

Sosyal medyada diziyi izleyenlerin, MKC ve Yağmur ikilisinin diyaloglarını çok sevdikleri yorumlarına da yansımakta. Bu arada Nilüfer’i, Barca’dan kıskanan MKC’nin tavırları da bu hafta kahkaha koparacak cinsten sahnelerle geliyor.

4. bölümü yayınlanacak olan dizinin 2. tanıtımında, Barca ve MKC’nin en büyük sınavlarından birine şahit olacağız.

Nilüfer ve Barca arasında gelişen ilişki, Yağmur ve MKC’nin çatışmaları ekrana komedi unsuru yüksek sahneler getirecek ama tehlike de kapıda!

Barca ve MKC, zorlu görevlerin üstesinden gelmeyi başarırlar. İkili düşmanlara karşı birlikte hareket ederek, onları alt etmeyi başarır. Şimdi sıra Yağmur ve Nilüfer’e gelir ve işleri hiç olmadığı kadar zorludur.

Muhteşem İkili, heyecan dolu bölümüyle 22 Kasım Perşembe akşamı Kanal D’de!