Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de Oya, seri katil mi?

Ufak Tefek Cinayetler’de Oya, seri katil mi?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi 30. bölümüyle dün akşam ekrana geldi.

Dizinin yeni bölümünde katil ve maktul ile ilgili yine kafa karıştıracak gelişmeler yaşandı.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil ve Mert Fırat’ın başrollerinde oynadıkları dizinin yeni bölümünde herkesin katil olma ve kurban olma potansiyeli ortaya çıktı.

Sezon finaline yaklaşırken kalan 2 bölümde katil ortaya çıkacak mı büyük bir merakla bekleniyor.

Ancak son bölümde yaşananlar, sosyal medyada ilginç yorumlara sahne oluyor!

Dizide birini öldürmek ya da birinden kurtulmak isteyenlerin ilk adresi Oya olunca, izleyici de “Oya seri katil mi? Cinayet işlemek isteyen Oya’ya koşuyor” yorumları yapılmaya başlandı.

Bir kaç bölümdür Oya’daki ilginç değişimi görenler, dizinin başında en masum duran Oya’nın bile katil olabileceği algısını taşıyor artık.

Senarist Meriç Acemi, izleyenleri öyle bir noktaya getirdi ki tahminler havada uçuşuyor.

Arzu, Burcu, Pelin, Taylan, Merve, Oya, Serhan ve Elif’in cinayet işlemek için sebepleri ortaya konulurken, herhangi birinin katil olma veya kurban olma potansiyelleri ortaya konuluyor.

Doğal olarak kafalar da iyice karışıyor. Ancak görünen o ki senarist izleyenlere fena bir ters köşe yapmaya hazırlanıyor.
Ufak Tefek Cinayetler'de Oya, seri katil mi? 7

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Herkesi bu kadar hedefe oturturken içlerinden birinin katil veya maktul olma durumunda aslında büyük bir şaşkınlık yaşanmayacak. Dolayısıyla hiç akla gelmeyen bir son hazırlanıyor.

Zaten bu durum da bir süre önce Milliyet Gazetesi’nde yazan Sina Koloğlu’nun yazısına yansımıştı. Koloğlu, “Öyle bir final olacak ki…” başlıklı yazısında aldığı bilgiyi şu şekilde vermişti: “Ortalık büyük karışacak, beklenmedik dönemeçler olacak. Epey şaşırtacak ve unutulmayacak bir final garantisi var.”

Bu açıklamadan da görüleceği üzere, senaristin hedef şaşırtmasıyla belli kişiler etrafında izleyici toplanmaya başladı. Ancak hiç ihtimal verilmeyen bir durum yaşanacağı anlaşılıyor.

Dizinin haftaya yayınlanacak 31. bölümünden yayınlanan sahnede de Pelin ve Taylan’ın, Merve’yi yok edebilme ihtimali ortaya çıkıyor.

Görünen o ki bu gelişmelerden sonra Ufak Tefek Cinayetler, sezon finaline giderken heyecanı yukarı taşımaya devam edecek.

İşte 31. bölümden ön izleme: